Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Kaffe-/te faciliteter. Ved ankomst står der en flaske vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-suiter

Familie-suiter består af et soveværelse og et opholdsrum, hvor værelserne er adskilt af en skydedør. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Ved ankomsten er der en flaske vand på værelset. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med to håndvaske, bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Junior-suiterne har en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Ved ankomsten er der en flaske vand på værelset. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med to håndvaske, badekar og bruser og toilet. Balkon og havudsigt. To altaner, der vender mod to forskellige retninger.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Ved ankomsten er der en flaske vand på værelset. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med to håndvaske, badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.