Familieferie

Varm efterårsferie? Tag børnene med fra kun 2.498,- i uge 42!

Book en efterårsferie fuld af gode minder, sol og varme for hele familien! Netop nu kan du bestille efterårsferien til et udvalg af vores gode familiehoteller og tage børn under 12 år med til særlig børnepris.

Bemærk at de viste datoer er med afrejse fra Kastrup Lufthavn, men at du på flere af destinationerne kan vælge andre afrejselufthavne som fx Billund og Aalborg i uge 42.

MALLORCA - d. 13/10

Prinsotel La Pineda

På nyrenoverede hotel Prinsotel La Pineda i Cala Ratjada på Mallorca er du nær både vand og centrum. Ved det skønne poolområde kan du slippe alle bekymringer og nyde ferien.

Book her 

KRETA - d. 12/10 og 13/10

Akti Chara 

Akti Chara er et dejligt og populært hotel, hvor både voksne og børn trives. Hotellet er et Apollo Mondo Enjoy-hotel hvilket betyder mange tilfredse gæster og et lokalt touch. 

Book her 

KRETA - d. 12/10 og 13/10

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der 3 skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til Agia Marinas børnevenlige sandstrand. Her kan I både nyde skøn mad og en hyggelig have. 

Book her 

KRETA - d. 12/10 og 13/10

Kiani Beach Resort

Den lavvandede strand, børnepoolen og legepladsen der er formet som et piratskib, gør Kiani Beach Resort til et perfekt feriested for børnefamilier.
 

Book her 

RHODOS - d. 14/10

Epsilon

Hotel Epsilon på Rhodos er et skønt hotel af høj standard for både par og familier. Lejlighedshotellet ligger midt på den kendte Faliraki-strand.  
 

Book her 

ØSTKRETA - d. 11/10

Sitia Beach

Sitia Beach er byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, Polly & Mino Playtime, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt  kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. 

Book her 

ØSTKRETA - d. 11/10 

Almyra Hotel & Village

Almyra Hotel & Village i Koutsounari er et af vores Apollo Mondo Family Resorts – vores bedste familiehoteller med ekstra af alt! Hotellet er en ferieoase med en international atmosfære og ligger midt på Long Beach.

Book her 

PARGA - d. 15/10

Alea

Alea er et familievenligt hotel der ligger på en bakke med en pragtfuld udsigt over olivenlunde og Valtosstranden. Her er et stort og dejligt poolområde med Pargas største pool.

Book her 

KOS - 12/10

Kipriotis Maris

Velkommen til Kipriotis Maris Suites og Apollo Mondo Family Resorts - familiehotellet med det lille ekstra af alt! Her bor hele familien skønt i rummelige værelser lige ved stranden.

Book her 

ALANYA - d. 10/10 og 13/10

Beach Club Doganay

Her kan du være aktiv så mange timer om dagen, som du vil. Hvis du vil en tur ind til centrum, så kører hotelbussen derind. Om aftenen er der underholdning og shows.

Book her 

EMIRATERNE - 15/10

Radisson Blu Resort Fujairah

Velkommen til Apollo Mondo Family Resortet som ligger midt på sandstranden, smukt mellem Hajarbjergene og det azurblå hav. Perfekt til afslapning for hele familien.

Book her 

EMIRATERNE - 15/10

Radisson Blu Yas Island

Dette er et elegant hotel, som ligger på den skønne ø Yas Island. Hotellet ligger i skønne omgivelser med sandstrande, shopping og populære attraktioner.

Book her 

EMIRATERNE - 15/10

Hilton Ras Al Khaimah

Hotellet ligger midt på stranden med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed er der god service og mange pools på hotellet. 

Book her 

OBS! Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Tilbuddet gælder kun børn under 12 år. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.