Glow Mira Karon Beach

Lige over stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pænt og stilfuldt hotel med værelser i lys skandinavisk stil. Hotellets restaurant serverer mad hele dagen, og når natten falder på, er natmarkedet i Karon et besøg værd.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

aircon. virkede 100 %,det er sjælden de gør det.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 76 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Glow Mira Karon Beach har et poolområde med pool, jacuzzi, solstole og parasoller, poolhåndklæder og en poolbar med forfriskende drinks i løbet af dagen.

Chen's restaurant åbner tidligt til morgenmad og er derefter åben til sent på aftenen. Her kan du både få morgenmad, frokost og middag. I Chen's Lobby Barkan du få noget godt at drikke og lettere måltider, åben fra sen morgen til sen aften. Poolbaren serverer forfriskende drinks og lette måltider i løbet af dagen.

Hotellet har et fitnessrum. Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskemaskine (tager kun imod mønter) og strygejern og strygebræt mod betaling. Omkring 250 meter til sandstranden i Karon skal trafikeret vej krydses. Omkring 600 meter til natmarkedet i Karon.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast à la carte-menu)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag fra en fast à la carte-menu)

Chen's restaurant serverer morgenmad kl. 07.00-10.30 og derefter er restauranten åben fra til frokost og middag fra kl. 11.00 til 22.00. Både frokost og middag er en tre retters menu med forret, hovedret og dessert.

Alle hoteller i Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I Karon på solrige Phuket ligger Phuket Emerald Beach Resort. Der er værelser til den store familie og værelser med direkte adgang til poolen. Poolområdet er attraktivt og beliggenheden er ideelt tæt på stranden og havet.