Phuket Emerald Beach Resort

I Karon på solrige Phuket ligger det nybyggede Phuket Emerald Beach Resort. Der er værelser til den store familie og værelser med direkte adgang til poolen. Poolområdet er attraktivt og beliggenheden er ideelt tæt på stranden og havet.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser med adgang til pool for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser med adgang til pool for 2-4 personer. Familie-værelser deluxe for 4-7 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 450 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Phuket Emerald Beach Resorts er der et par store poolområder med flere fantasifulde pools, hængebroer og vandrutsjebaner. Separat børnebassin (ca. 80 cm dyb). Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes. Poolbar. På den anden side af gaden fra hotellet ligger Karon Beach med sit gyldne sand og varme hav.

Hotellet har en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant. Gå ikke glip af at besøge Kilokilo café, med møbler og indretning, der bringer dine tanker til junglen. Der er også en bar i den store lobby.

Hotellet tilbyder en børneklub med engelsktalende personale. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-10.30
  • Frokost fra fast menu, kl. 11.30-14.30
  • Snacks fra menuen, kl. 14.30-17.30
  • Middag fra fast menu, kl. 18.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Karon Beach

Glow Mira Karon Beach

Lige over stranden i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pænt og stilfuldt hotel med værelser i lys skandinavisk stil. Hotellets restaurant serverer mad hele dagen, og når natten falder på, er natmarkedet i Karon et besøg værd.

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort er velegnet til både par og familier med børn og har tre poolområder, herunder et med fire vandrutsjebaner og et til afslapning. Hotellet har en stor botanisk have og her finder du over hundrede forskellige træer, buske og planter fra hele Thailand. Familieværelserne kan rumme op til 7 personer. Hotellet ligger lige over stranden i Karon Beach,