Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser (Deluxe Ocean View) beliggende på 7.-11. etage. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar, brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser plus

Deluxe-værelser plus (Premium Ocean View) beliggende på 1.-2. etage. Dobbeltseng. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og minibar. To vandflasker pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar, brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser (Classic Ocean View) beliggende på 3.-6. etage. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar, brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Rummelige og nyrenoverede junior-suiter (Executive Junior Suite) beliggende på 1.-2. og 12.-16. etage. Suiterne har sofagruppe. 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler og minibar. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar, brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Gæster i junior-suiterne har adgang til Resort Lounge, hvor der er gratis wifi og forfriskninger hele dagen samt en kold morgenmadsbuffet og mulighed for at bestille varme retter a la carte. Eftermiddagste samt cocktails og snacks før middagen.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Store og nyrenoverede suiter (Executive Ocean Suite) beliggende på 1.-2. og 12.-16. etage. Suiterne har stort soveværelse og separat opholdsrum med sofa. Tv med satellitkanaler i begge værelser. Minibar. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar, brus og toilet. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har meget store balkoner med delvis havudsigt.

Gæster i suiterne har adgang til Resort Lounge, hvor der er gratis wifi, morgenbuffet og mulighed for at bestille varme retter a la carte, forfriskninger hele dagen, eftermiddagste, cocktails og snacks før aftensmad.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.