Rembrandt

  • • Centralt cityhotel
  • • Nær shopping og offentlig transport
  • • Mange stamgæster

Byhotellet Rembrandt er et perfekt valg, hvis du vil bo nær Bangkoks store shopping- og restaurantudbud. Efter en tur rundt i byen kan du slappe af ved hotellets pool eller inde i spa-afdelingen, og om aftenen kan du nyde lækker mad på en af de gode restauranter på hotellet.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer. Executive-værelser for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rembrandt i Bangkok er et populært hotel med mange tilbagevendende gæster. Hotellet består af to dele, North Wing og South Wing. Det er beliggende på en hyggelig sidegade til Sukhumvit Road. Hovedbygningen Noth Wing har en solterrasse med saltvandspool og poolbar samt solstole og poolhåndklæder. Sidebygningen South Wing har yderligere et poolområde med separat børnepool. Vej skal krydses for at komme til sidebygningen.

På hotellet findes flere a la carte-restauranter med forskellige køkkener. Restaurant Red Pepper serverer morgenmadsbuffet. Den prisbelønnede restaurant Rang Mahal serverer indiske retter. Restaurant Mexicano serverer mexicansk menu. Restauranten Da Vinci serverer italienske retter. Red Pepper serverer thailandske retter og Flavour er hotellets morgenmadsrestaurant. Pæn påklædning kræves i alle hotellets restauranter. Livemusik i den indiske og den mexicanske restaurant 6 aftener om ugen. I hovedbygningen findes baren 1826, der serverer drinks kl. 17.00-01.00. Lobbybar med jazzunderholdning alle aftener, undtagen om søndagen.

Spa der tilbyder massage og behandlinger mod betaling. Her findes også sauna og dampbad. Fitnesscenter med udsigt til poolområdet. Gratis wifi. Hotellet ligger nær shoppingcenter, restauranter og butikker og med gåafstand til offentlige transportmidler. Receptionsservice døgnet rundt. Bytrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Morgenmaden serveres i restaurant Red Peppar.