Bedømmelse af Pathumwan Princess

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

7740 bedømmelser
Meget godt
 
4902
Godt
 
2208
Middel
 
436
Mindre godt
 
113
Dårligt
 
81

5 nyeste bedømmelser

13-05-2019

Indlæg af annekS1677GC Århus, Danmark

Pathumwan Princess Hotel đź‘Ť

Godt, centraltliggende hotel med uendeligt mange faciliteter (tennisbane, 500 m løbebane, spa etc.) og serviceminded personale. Desuden direkte adgang til MBK. Jeg overnattede 1 nat efter sen ankomst til Bangkok og havde valgt hotellet, fordi jeg så håbede at kunne nå at opleve en lille smule, før jeg skulle videre sydpå med bussen dagen efter. Det var et godt valg! Morgenmadsbuffeten var i øvrigt både lækker og varieret. Jeg har tidligere været i Bangkok og boet på et hotel med en fantastisk udsigt - denne skuffede lidt.. Værelset var rent og fint - der var både mulighed for at lave te og kaffe på værelset, og der var badekar på værelset.

 
12-03-2019

Indlæg af MortenM124 København, Danmark

2 nætter i Bangkok

Centralt hotel i Bangkok med super service fra ankomst til vi forlod hotellet. Værelserne en smule lytte, men hvad der kan forventes. Godt gang i trafikken nede på gaden, men ligger også centralt. Morgenmaden er tilfredsstillende, dog er der run på om morgenen så personalet havde lidt svært ved at følge med.

 
25-02-2019

Indlæg af Wander11374150445

dejligt hotel

dejligt hotel skønt værelse med flot udsigt .mødt af meget søde og i møde kommende personale samt dejlige restaurant vi boede på 27 etage 2 skønne dage i bangkok inden videre rejse til chang mai og hua hin

 
04-02-2019

Indlæg af emmamariae Randers, Danmark

Fantastisk og centralt Hotel

Vi har flere gange før været i Bangkok - og besøgt MBK centeret (centeret som ligger i forbindelse med hotellet) men ikke Pathumwan Princess. Vi valgte i år og bo på hotellet og det var ikke sidste gang. ALT fungerede til UG. Alt fra afhentning i lufthavnen, ankomst, morgenmad til at personalet havde fuldt ud styr på hver enkelte lille detalje. Der var ikke en finger og sætte på noget. Jeg vil til hver en tid anbefale hotellet - og kommer hel sikkert snart igen ! 10 stjerner herfra.

 
17-03-2018

Indlæg af JPRejseleder Måløv, Danmark

Lækkert hotel og god beliggenhed.

Vi er et par, som har 3 overnatninger i Bangkok. Vi har været i Bangkok før, dog ikke på pathumwan princess. Rigtig lækkert hotel med alle faciliteter. Vi bor på 18 sal med en fantastisk udsigt. Servicen er rigtig god, og der er en virkelig lækker morgenmad på 8 sal, hvor man kan sidde ude (også en på 2 sal). Der er et stort poolområde og det største motionscenter jeg har set på et hotel. Og en sjov lige løbebane på 8 sal. Hotellet ligger op af MBK centret direkte adgang og lige ved skytrain. Kommer helt sikkert igen - rigtig godt.