The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok er beliggende i den pulserende by Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltværelser eller i executive-værelser for ekstra bekvemmelighed. Rundt om hjørnet venter Bangkoks travle byliv med fantastiske seværdigheder, shopping, underholdning og kultur. På hotellet venter en pool til den nødvendige afslapning efter oplevelser i byen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Executive-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sukosol Bangkok er en oase midt i den pulserende by Bangkok med fine værelser, god mad og en afslappende pool mellem alle de aktiviteter, byen har at byde på. Det kinesiske grøntsagsmarked, det kongelige palads, en rundvisning i kanalerne og Snake Farm, hvor de udvinder serum, er et besøg værd. Tag gerne en udflugt til seværdigheder uden for byen såsom Floating Market og til "Broen over floden Kwai".

Hotellet har et stort og dejligt poolområde med pool, komfortable loungemøbler, solstole og parasoller samt poolhåndklæder.

Patummat restaurant serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffeter. Her serveres også À la carte-retter og køkkenet er inspireret af køkkener i Thailand og resten af Asien. Lin-Fa à la carte-restauranten serverer det bedste fra det kinesiske køkken, hvor du kan nyde Peking and. I hotellets bar Sapphire Bar kan du nyde drinks men også en god Afternoon Tea. Har du lyst til noget sødt og godt, bør du besøge hotellets Deli Shop, her finder du kaffe og te, brød, kager og bagværk, som du kan medbringe.

Hotellets spa tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger.

Gratis wifi overalt på hotellet. The Royal Grand Palace, det kongelige palads, ligger 6 kilometer væk, stormagasinet Siam Paragon er 2 kilometer væk, og Silom Road natmarkedet ligger 4 kilometer væk. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Bangkok

Bandara Suites Silom

Hos Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silom-distrikt. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede og er en perfekt base, hvorfra man kan opdage attraktioner og seværdigheder i denne kosmopolitiske by.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en dejlig tagterrasse med bar, pool og loungemøbler, hvor det er skønt at slappe af efter en dag i Bangkoks stress og jag. Er du en natteravn, kan du lade op med middag i hotellets restaurant, hvor en DJ også underholder flere aftener om ugen, inden du skal ud i natten. Hotellet er perfekt beliggende midt i shopping- og forlystelsesområderne i Sukhumvit.