Vandring De Kanariske Øer

Vandring på De Kanariske Øer

Med sine mange bjergkæder, vulkanske landskaber og kystlinjer tilbyder De Kanariske Øer en række vandrestier for både øvede og begyndere. Vandreturene tager dig gennem frodige dale, over imponerende bjergkæder og langs smukke kyststrækninger. Uanset hvilken ø du vælger at besøge, er der rig mulighed for at udforske De Kanariske Øers naturlige skønhed til fods.

Vandring på Tenerife

Tenerife byder på imponerende natur og flere vidunderlige vandrestier at opdage. Uanset om du er en erfaren vandrer eller nybegynder, er der en sti for alle.

Læs mere om vandring på Tenerife

Vandring på Fuerteventura

Tag på vandring op til øens højeste top, udforsk et imponerende krater eller gå en tur langs kysten – uanset hvilken sti du vælger, er du sikker på at finde en, der passer til dig.

Læs mere om vandring på Fuerteventura

Vandring på Lanzarote

Vandring på Lanzarote er en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kommer du til at opleve det unikke landskab med både vulkanske klippeformationer og dramatiske kystområder.

Læs mere om vandring på Lanzarote

Vandring på Gran Canaria

Vandrestierne på Gran Canaria er utroligt varierede og byder på alt fra dramatiske bjergtoppe til grønne dale og vulkanske bakker. Der er vandrestier, der passer til alle!

Læs mere om vandring på Gran Canaria

Tips & inspiration
 Læs om hvad man skal opleve på De Kanariske Øer, se alle hoteller på De Kanariske Øer eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

De Kanariske Øers fantastiske natur

Vulkaner, ørkner og storslåede bjergmiljøer - lad dig overraskes og forføres af De Kanariske Øers natur. Tag med os på en udflugt!

Læs mere!

Alle hoteller på De Kanariske Øer

På De Kanariske Øer findes et stort udbud af hoteller for enhver smag. Find din favorit i dag!

Se alle hoteller på De Kanariske Øer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her