Vandring på Gran Canaria

Gran Canaria er kendt for sine fantastiske strande og solrige klima, men der er så meget mere at opdage på øen. Vandrestierne på Gran Canaria er utroligt varierede og byder på alt fra dramatiske bjergtoppe til grønne dale og vulkanske bakker. Der er med andre ord en vandresti for alle.

Vandring på Gran Canaria

Oplev øen til fods

En af de mest populære vandrestier er Pico de las Nieves, en bjergtop højt over skyerne. Fra toppen kan man se hele øen og i klart vejr kan man se hele vejen til Tenerife. Men hvis du ikke vil klatre til toppen, kan du vælge en af ​​de andre vandrestier, der findes rundt om på øen.

På vandreturen gennem dalene kan du se det frodige landskab og mærke den kølige brise feje igennem dig. Vil du have en mere dramatisk oplevelse, kan du besøge vulkanske bakker og mærke de forskellige strukturer på jorden. Og hvis du elsker havet og stranden, kan du gå gennem sandkysten, der tilbyder dig en vidunderlig havudsigt.

Der er så mange vandrestier på Gran Canaria, at det kan være svært at vælge, hvilken man skal gå på.

Inden du starter din vandring, er det vigtigt, at du forbereder dig ordentligt. Medbring nok vand og solcreme, bære behagelige sko og tøj, der er egnet til vandreture. Det kan også være en god idé at medbringe et kort eller bruge en GPS til at navigere.

Det bedste ved at vandre på Gran Canaria er muligheden for at opleve øen på en anden måde, end du gør, når du bare er på stranden eller går rundt i byen. Vandring giver dig en følelse af præstation og øger din selvtillid, mens du nyder den store udendørs.

Så hvis du er klar til at tage fat på en udfordring og opdage Gran Canarias smukke natur, så book din rejse med Apollo i dag og oplev Gran Canarias vandrestier. Vi lover, at det bliver en tur at huske!

Gran Canarias bedste vandrestier

Gran Canaria tilbyder mange fantastiske vandrestier med varierende sværhedsgrader og naturskønhed. Her er tre af de bedste vandrestier på Gran Canaria:

  1. Roque Nublo - Denne sti fører dig til et af Gran Canarias mest berømte vartegn, Roque Nublo. Stien starter ved La Goleta i Tejeda og fører dig gennem smukt bjergterræn og kanarisk fyrreskov. Du vil nyde en betagende udsigt over øens bjerglandskab og endelig nå frem til den imponerende klippe Roque Nublo. Det er en udfordrende, men givende vandretur, der tager omkring 3-4 timer tur/retur.

  2. Barranco de Guayadeque - Denne vandresti fører dig gennem Barranco de Guayadeque, en spektakulær slugt med imponerende klippeformationer og grønne dale. Stien starter ved Santa Lucía de Tirajana og strækker sig langs en gammel pilgrimssti. Du kommer forbi grotter, maleriske landsbyer og måske endda se nogle af øens endemiske dyre- og plantearter undervejs.

  3. Caldera de Bandama - Denne sti fører dig til Caldera de Bandama, et imponerende vulkansk krater, der blev dannet for mere end 4.000 år siden. Stien starter ved Bandama Golf Club og fører dig rundt om kanten af ​​krateret og ned i selve krateret. Du vil opleve områdets unikke geologi og nyde en fantastisk panoramaudsigt over øen og havet. Vandreturen tager omkring 2-3 timer, alt efter hvilken rute du vælger.

Disse tre vandrestier byder på forskellige naturoplevelser og giver dig chancen for at udforske Gran Canarias spektakulære landskab helt tæt på.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her