Rejser til De Kanariske Øer

Opdag Kanarieøerne

På De Kanariske Øer er der noget for alle - smukke strande, flot natur og sjove vandland. Du har de bedste forudsætninger for din drømmeferie, uanset om du rejser med børn, hele venneflokken eller din eneste ene. 


Hvordan vil du rejse?

Find netop din rejsestil og glæd dig til en uforglemmelig ferie!

De Kanariske øer for familien

Der er ikke mange destinationer, der har sådan et stort udbud af hotellet og aktiviteter til børnefamilier som De Kanariske Øer. Vi har samlet vores udvalgte byer og hoteller, der er perfekt til jer, der rejser med børn.

Læs mere her

Rejser du uden børn?

Rejs til De Kanariske Øer med din bedre halvdel eller en flok venner/veninder. Her er en masse hoteller, som er helt perfekte til jer, der bare vil slappe af i gode venners selskab.

Læs mere her

Aktiv ferie på De Kanariske Øer

Der er masser af aktiviteter, udflugter og hoteller til dig, der vil opleve noget mere på ferien. Vil du på en træningsrejse, lære at surfe, spille golf eller dyrke fitness - så finder du det her!

Aktiv ferie på De Kanariske Øer

Hvilken Kanarieø er din favorit?

Med et behageligt klima hele året og kun 6 timers flyrejse, er det let at forstå, hvorfor De Kanariske Øer er så populære. 

Fuerteventura

Gran Canaria

La Gomera

  • Uberørt perle 
  • Fantastisk natur - perfekt til vandring
  • Oplev den smukke hovedstad San Sebastián

Lanzarote


Tips & inspiration

Bliv inspireret af vores rejsetips & blogindlæg om De Kanariske Øer.

Find dit Gran Canaria

Vil du have hjælp til at finde den del af Gran Canaria, der passer dig bedst? Her har vi samlet, hvad der er karakteristisk i vores byer på Gran Canaria. Læs guiden og find dit Gran Canaria!

Læs mere

Find dit Fuerteventura

Har du svært ved at bestemme dig? Her har vi samlet, hvad der er unikt for de forskellige byer på Fuerteventura. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at finde, hvad du søger.

Læs mere

Din guide til De Kanariske Øer

Her har vi samlet vores bedste tips til oplevelser, du ikke må misse på De Kanariske Øer - oplev farverige festivaler, smukke nationalparker og unikke smagsoplevelser?

Læs mere om Aktiv ferie på De Kanariske Øer

Find og book rejsen her