Playa Blanca

  • • Skøn strandpromenade
  • • De smukkeste strande

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Ved Lanzarotes sydlige kyst ligger badeperlen Playa Blanca - den hvide strand. Playa Blanca var fra begyndelsen en fiskerby, som har formået at beholde sin charme. Her kommer du til for at nyde den rolige atmosfære og de dejlige strande.Fakta om Playa Blanca

Strande

I nærheden af Playa Blancas sydlige del ligger der mange gode sandstrande, bl.a. Playa Papagayo.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 20°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 22°c
jul 23°c
aug 24°c
sep 24°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c
7,2 ud af 10 Playa Blanca
Vores gæsters vurdering, Baseret på 67 anmeldelser

Andre byer Lanzarote

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen er Lanzarotes mest livlige rejsemål. Hvis du kan lide at gå lange ture langs strandpromenaden og sætter pris på et godt natteliv, skal du vælge Puerto del Carmen. Strandpromenaden er omkranset af en bred vifte af barer og restauranter, hvor du kan smage og drikke de lokale specialiteter.

Costa Teguise

En rejse til Costa Teguise på smukke Lanzarote lokker med fantastiske strande, skøn vandsport og storslåede naturoplevelser. Uanset om du leder efter en afslappende ferie fyldt med sol, svømning og hygge på stranden eller en aktiv ferie med gode aktiviteter, så byder Costa Teguise på noget for enhver smag!