3-værelses lejligheder superior, type A

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Det ene soveværelse har to separate senge, og det andet har en enkeltseng. Sovesofa i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder superior, type B

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Det ene soveværelse har en mindre dobbeltseng og det andet har to separate senge. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder, type C

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Begge soveværelser har to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa i opholdsrummet. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.

4-værelses lejligheder, type D

Store og pænt indrettede 4-værelses lejligheder med tre separate soveværelser. To soveværelser med to separate senge og et med en sovesofa. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tre badeværelser med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.