3-værelses lejlighed superior, type B

3-værelses lejligheder superior, type B, med to soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Det ene soveværelse har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder superior, type A

3-værelses lejligheder superior, type A, med to soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Det ene soveværelse har to enkeltsenge, og det andet har en enkeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder, type C

3-værelses lejligheder, type C, med to soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. I hvert soveværelse findes to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.

4-værelses lejligheder, type D

4-værelses lejligheder, type D, med tre soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To soveværelser har to enkeltsenge i hvert, og det tredje soveværelse har en sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, ovn og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Tre badeværelser med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.