Værelsestyper

3-værelses lejligheder, type A

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Det ene soveværelse har to separate senge, og det andet har en enkeltseng. Sovesofa i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og godt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder, type B

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Det ene soveværelse har to separate senge, og det andet har en enkeltseng. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og godt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder, type C

Moderne og pænt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Det ene soveværelse har en mindre dobbeltseng, og det andet har to separate senge. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og godt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.

4-værelses lejligheder, type D

Store og pænt indrettede 4-værelses lejligheder med tre separate soveværelser. Det ene soveværelse har en mindre dobbeltseng, og de to andre har to separate senge. Køkkendel med køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister, ovn og godt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.