Hvorfor skal man rejse til Barcelona?

Hvorfor skal man rejse til Barcelona?

Der er mange grunde til at rejse til Barcelona, og det bedste af det hele er, at alt ligger i gåafstand. Og så vil du opleve et rejsemål, der tilbyder storbyliv samt sol og bad. På denne side svarer vi på de mest almindelige spørgsmål omkring Barcelona - hvad er priserne, hvad skal du se og lave?

En by man gerne vil tilbage til

De fleste mennesker der rejser til Barcelona længes altid efter at komme tilbage. Det er en by med en skøn atmosfære, og med en puls der bare må opleves!

I Barcelona nyder du livet uanset hvad, du laver - køb en friskpresset juice på det berømte madmarked La Boqueria, nyd de fine butikker, far vild i de gamle stræder i det gotiske kvarter eller slap af på stranden. 

Omkring hvert hjørne er der en ny tapasbar, og om eftermiddagen samles de lokale for at få en drink til deres pinchos. Om aftenen er det ikke ualmindeligt at finde nogen, der spiller på et klaver på et torv, eller at se en gademusiker spille guitar i en tom gyde. Nyd atmosfæren, mad, drinks og Barcelona.

Hvorfor skal man tage til Barcelona?

Når du skal vælge hvilket tidspunkt på året, du vil tage til Barcelona, så tænk på hvilke temperaturer du har det bedst i. I april og maj er temperaturen omkring 17-20 grader, mens den fra juni til september er omkring 24-28 grader varm. Oktober og november er også relativt milde i Barcelona med ca. 15-20 grader.

Så Barcelona er perfekt til en ferie året rundt. I vintermånederne forventes varmere temperaturer end herhjemme, og du kan fokusere på shopping, museum og god mad. Om sommeren lokker byen med lange sandstrande, middelhavsvarme og udflugter til små badebyer langs kysten.

Apropos tid, kan det være godt at huske på, at der er siesta mellem kl. 15 og 17 -  noget de tager alvorligt i de varme sommermåneder. Spanierne selv ferierer normalt i slutningen af ​​juli og august.

Hvad er Barcelona kendt for?

Barcelona er kendt for mesterværker som Sagrada Familia og Park Güell, de mange strande, fodboldarenaen Camp Nou og hyggelige parker. Hvad du skal lave i Barcelona kommer an på dine interesser!

Er det din første gang til Barcelona? Så skal du se de kendte landmærker som Arc de Triomf, shoppinggade La Rambla og madparadiset La Boqueria. De hyggelige stræder i det gotiske kvarter, Barri Gòtic, er også et must!

Hvis du rejser til Barcelona med børn, er måske Spaniens ældste forlystelsespark i Tibidabo et besøg værd, ligesom Zoo Barcelona. Den børnevenlige strand Nova Icária er populær blandt familier med børn og venner, mens Platja de la Barceloneta ligger midt i bylivet med masser af omklædningsrum og restauranter.

Er Barcelona dyrt?

At rejse til Barcelona behøver ikke at være dyrt. Der er selvfølgelig gode luksusbarer og eksklusive hoteller, men hvis du vil rejse med et budget, kan du sagtens det. Overalt er der caféer og billigere restauranter, og indkøbsposerne kan fyldes med både budgetmærker og pænt design. Når du booker en rejse til Barcelone med Apollo, kan du vælge mellem flere forskellige prisklasser.

Sådan kommer du rundt i Barcelona

Vil du bare være omkring centrum, er det nemt at komme rundt til fods, men der er også et god kollektiv trafik og en enkeltbillet koster blot et par euro. Vil du rejse frit rundt med bus eller metro i Barcelona, så kan du købe et kort for omkring 15 euro.  
 

Hvordan er Barcelona?

I Barcelona er der altid livligt - både dag og nat. I byens centrum, i og omkring La Rambla, er der altid gang i den. Det fantastiske ved byen er, at du hurtigt og nemt kan komme væk fra det pulserende centrum. Gå ind på den første bedste sidegade, og lad vejen føre dig frem!

Lokalbefolkningen er søde og lette at komme i snak med. Barcelona er en af ​​verdens mest tæt befolkede byer, og selvom det er en veletableret turistby, er den også hjemsted for næsten to millioner mennesker, der bor, arbejder og møder venner og familie på restauranter og ude ligesom alle os andre i vores hjemby.

I Barcelona er der flere diskoteker, natklubber og salsa-steder, for dem, der ønsker at opleve nattelivet. Foretrækker du en mere rolig aften, kan du nyde solnedgangen fra et af de mange steder nede ved havnen eller nyd en natdrink på et lille torv i byen. Der er også flere skønne rooftopbarer, hvor du har en fantastisk udsigt ud over hele byen.