1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Fariones Playa Suite Hotel

apollo sports

 • • Nær øens bedste sportscenter
 • • Gratis holdtræning og fitness
 • • Mange aktiviteter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Fariones Playa Suite Hotel i Puerto del Carmen er et af vores Apollo Sports hoteller med beliggenhed midt på stranden, lige ved den hyggelige strandpromenade. Lidt væk fra hotellet ligger øens bedste sportscenter med fitness faciliteter og holdtræning som bodypump, yoga og aqua fitness – og alle hold er gratis. På selve hotelområdet venter der et skønt poolområde med opvarmede pools for store og små.


Værelsestyper

Suiter på de øverste etager for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 1-2 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Har boet på Suite Fariones 4-5 gange. Også denne gang i 3 UGER. Har derudover tidligere boet 2 g...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet Fariones Playa Suites tilbyder bedst tænkelige beliggenhed nær både stranden Playa Grande og centrum i Puerto del Carmen. Her bor du i luksuriøse suiter og kan nyde aktive dage i solen.

Træning på Lanzarotes bedste sportscenter
Ca. 100 meter fra hotellet ligger et delvist renoveret sportscenter (Centro Deportivo Fariones), som er et af Lanzarotes bedste. Her er gratis fitness-faciliteter og pool med baner (badehætte er obligatorisk). Svømmelektioner både for børn og voksne mod betaling. På sportscentret er der gratis Les Mills-hold f.eks. body pump og body combat. Zumba samt styrkende crosstræning, pilates, indendørs cykling og meget andet. Tennisbaner og Paddle Tennis baner mod betaling (som Apollo-gæst får du 20% på normalprisen). Voksne og børn kan tage tennislektioner mod betaling. Her er også bordtennis og minigolf mod betaling. Gratis sauna og jacuzzi. Et lille depositum for fitnesskortet.

På selve hotellet er der cykeludlejning, morgenyoga, udstrækning, bodyfit, vandgymnastik m.m. Strandpromenaden udenfor hotellet egner sig perfekt til løbeture med en strækning på ca. 30 km frem og tilbage.

Poolområde med opvarmede pools
På Fariones Playa Suites er der et skønt poolområde med pool og separat børnepool. Alle pools er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklæder ved poolområdet. Nærmeste strand er Playa Grande med solstole og parasoller mod betaling.

Øvrigt på hotellet
Aftenaktiviteter som livemusik, shows og minidiskotek for børn. Billard mod betaling. Gratis wifi. Souvenirbutik. Konferencemuligheder for op til 100 personer og en festsal. Supermarked på hotellet. Nær til restauranter, barer og butikker i Puerto del Carmen. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension under jul og nytår. Julemiddag (25/12) er inkluderet, men der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.

Morgenmad kl. 07.30-10.30 Snackbar/frokost kl. 13.00-15.30 Middag kl. 18.00-21.00

Værd at vide

Renovering i området omkring hotellet.

Apollo Sports
Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer