Fariones Apartamentos

  • • Nær øens bedste sportscenter
  • • Centralt beliggende
  • • Lækker morgenmadsbuffet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønt, rent og god service! Så kort kan man fortælle om Fariones Apartamentos i Puerto del Carmen, hvor både store og små trives. Beliggenheden er en ekstra bonus – stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur ned af bakken. Nær hotellet ligger øens bedste sportscenter med fitnesscenter og hold som bodypump, yoga og aqua fitness – alt sammen gratis.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Centralt beliggende. Godt værelse.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fariones Apartamentos er et dejligt lejlighedshotel med et pænt poolområde med opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Der er også en solterrasse med solstole og jacuzzi på taget for gæster over 18 år. En kort gåtur fra hotellet ligger stranden.

Hotellet har en lille restaurant, der serverer enkle retter samt en café og bar. På den anden side af gaden, ca. 50 meter fra hotellet, ligger øens største sportscenter, Centri Deportivo, der er kendt for at være Lanzarotes bedste. Her kan du gratis deltage i Les Mills-klasser, f.eks. bodypump og body combat, danseklasser som zumba samt styrkende crossfit, pilates, indendørs cykling og meget andet. Her er der også gratis fitnesscenter og pool med baner (badehætte er obligatorisk). Svømmelektioner mod betaling for både voksne og børn. Tennisbaner og paddle tennisbaner mod betaling (Apollo-gæster får 20% på den normale pris). Voksne og børn kan tage tennislektioner mod betaling. På sportscentret er der også bordtennis og minigolf mod betaling. Jacuzzi og sauna mod betaling. Lille depositum for fitnesskortet.

Billard mod betaling (med mønter). Dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne. Legeplads. Gratis wifi i reception og i baren. Hotellet ligger nær Puerto del Carmens nyere dele med butikker, restauranter og shopping. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. For de gæster som har bestilt halvpension, serveres middagen på Hotel Fariones Playa, som ligger ca. 250 meter væk. Rejser du over jul og nytår, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Vær opmærksom på

I vintersæsonen 2020/21 kan man booke 3-værelses lejlighed for 4-6 personer, heraf 1 barn.