1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Fariones Apartamentos

apollo sports

 • • Nær øens bedste sportscenter
 • • Centralt beliggende
 • • Lækker morgenmadsbuffet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønt, rent og god service! Så kort kan man fortælle om Fariones Apartamentos i Puerto del Carmen, hvor både store og små trives. Beliggenheden er en ekstra bonus – stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur ned af bakken. Nær hotellet ligger øens bedste sportscenter med fitnesscenter og hold som bodypump, yoga og aqua fitness – alt sammen gratis.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

fine værelser og meget god service fra personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fariones Apartamentos er et dejligt lejlighedshotel med central beliggenhed nær stranden i Puerto del Carmen. Lige over gaden, ca. 50 meter fra hotellet, ligger øens største sportscenter (Centro Deportivo Fariones), som er det bedste på Lanzarote.

Centro Deportivo Fariones
I sportscentret har du mulighed for at deltage gratis på Les Mills-hold f.eks. bodypump og body combat. Dansehold som zumba samt styrkende crosstraining, pilates, indendørs cykling og meget andet. Her er der også gratis fitnesscenter og pool med baner. Svømmelektioner mod betaling for både voksne og børn. Tennisbaner og paddle tennisbaner mod betaling (Apollo-gæster får 20% på den normale pris). Voksne og børn kan tage tennislektioner mod betaling. På sportscentret er der også bordtennis og minigolf mod betaling. Jacuzzi og sauna mod betaling. Lille depositum for fitnesskortet. Læs mere om træningsfaciliteterne.

Poolområde for store og små
På Fariones Apartamentos er der et pænt poolområde med opvarmet pool til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Der er også en solterrasse med solstole og jacuzzi på taget for gæster over 18 år.

Øvrigt om hotellet
Hotellet har en lille restaurant, der serverer enkle retter samt en café og bar. Billard mod betaling (med mønter). Dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne. Legeplads. Gratis wifi i reception og bar. Hotellet ligger nær Puerto del Carmens nyere dele med butikker, restauranter og shopping. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. For de gæster som har bestilt halvpension, serveres middagen på Hotel Fariones Playa, som ligger ca. 250 meter væk. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension under jul og nytår. Julemiddag (25/12) er inkluderet, men der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.

Apollo Sports
Apollo Sports
 • Udvalgte træningshoteller
 • For en aktiv ferie
 • Fokus på forskellige sportsgrene
 • For alle niveauer