1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Costa Sal

  • • Skønt poolområde
  • • Bo i lejlighed eller villa
  • • Gåafstand til alt

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda området med gåafstand til centrum, den dejlige strand og strandpromenaden. På det smukke poolområde er der skønt at være, og her er gode aktiviteter for både børn og voksne. Vælg mellem lejligheder eller pæne 3-værelses villaer omgivet af frodige have omgivelser.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses villaer for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Go service ! Venlig og glad personale ! Go plads ved polerne !
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Costa Sal beliggende i Matagorda-området lige udenfor Puerto del Carmen. Gåafstand til lokalt centrum, den dejlige strand og strandpromenaden. Flot poolområde med 2 pools, der begge er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Børnepool og legeplads. Solstole og parasoller.

BBQ arrangeres 1 gang om ugen. Internethjørne mod betaling. Sportsaktiviteter såsom tennis og billard (mod betaling). Sauna og massage (mod betaling). Wifi på hele hotellet og værelserne. Minimarked. Vaskefaciliteter mod betaling (med mønter). Ca. 250 meter til Matagorda, og ca. 3,5 km til centrum af Puerto del Carmen. Niveauforskelle på hotelområdet. Flytrafik i nærheden af hotellet kan virke forstyrrende. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad eller halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du vil tilkøbe halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Morgenmad serveres kl. 08.00-11.00
Middag serveres fra kl. 18.00