1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels

  • • Ved den fine Kiotari-strand
  • • Pool med vandrutsjebaner
  • • All Inclusive-hotel

Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels er et moderne hotel, som har noget for alle. Ved poolområdet er der både mulighed for skøn afslapning og fuld fart i vandrutsjebanen, samt underholdning. Al mad og drikke er inkluderet i prisen, og der er mange forskellige restauranter med lækker mad at vælge imellem.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalower for 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i hovedbygningen for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Tæt på strand og god mad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rodos Maris Resort & Spa Mitsis Hotels er et stort og pænt hotel, som ligger ved Kiotari-stranden. Frodigt hotelområde med flere saltvandspools, heraf en separat børnepool med vandrutsjebaner både for voksne og børn. Poolbar og aktiviteter ved poolområdet. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Håndklædeservice mod depositum. Egen strand med snackbar. Vandsportsaktiviteter på stranden mod betaling.

Hotellet har 4 forskellige restauranter, heraf en buffetrestaurant og tre á la carte restauranter, som serverer græsk, italiensk og kinesisk mad. Alle restauranter og barer indgår i All Inclusive, reservation kræves i á la carte-restauranterne.

Der er en flot spa-afdeling, som tilbyder dig afslapning med forskellig slags massage og behandlinger, mod betaling. Indendørs pool mod betaling. Sauna mod betaling. Gratis billard, tennis og bordtennis. Spillerum. Minimarked, smykkebutik og frisør. Gratis wifi (hurtigere hastighed mod betaling. Dag- og aftenunderholdning. Børneklub i hotellets regi for børn 3-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Tidlig morgenmad er muligt, men skal bestilles dagen før
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Enkel morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Madpakke til frokost er muligt, men skal bestilles dagen før
- Enkle retter på stranden (2 strandbarer, hvoraf den ene er åben, kl. 10.30-17.30 og den anden er åben kl. 10.00-18.00)
- Middagsbuffet,eller middag på a la carte restauranterne kl. 19.00-21.30. Pæn påklædning kræves, og på alle á la carte restauranterne kræves reservation
- Kaffe og te, kl. 10.00-24.00
- Snacks, kl. 10.00-01.30
- For sene indcheckninger serveres der middag frem til kl. 01.30
- Lokale drikkevarer, såsom øl, vin, sodavand og drinks ad libitum samt is, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan. I år 2017 fik Rodos Maris Resort & Spa udmærkelsen "Certificate of Excellence" af Tripadvisor.