Bedømmelse af Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 65 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Mad og service
-

Bekræftet køb : 2022-10-17


7 ud af 10

+
Personalet og deres service, helt sikkert det bedste på turen. Helt sikkert deres fortjeneste, at vi havde en god uge.
-
Noget Slidt hotel, bestemt ikke 4 stjernet efter min mening, når man tænker på man betaler næsten 19000,- for en uge, var det desværre en noget skuffende oplevelse.

Bekræftet køb : 2022-09-04


6 ud af 10

+
Venligt og hjælpsomt personale
-

Bekræftet køb : 2022-08-08


5 ud af 10

+
Fedt med fri bar på værelset og super dejligt at få et værelse til at gøre familien klar da vi havde late tjek out
-
Ift pris synes jeg ikke standarden var helt som den skulle være. Meget bøvlet at booke restauranter

Bekræftet køb : 2022-08-01


2 ud af 10

+
Poolbaren og a la carte morgenmad.
-
5-stjernet uden at være det. Elendig service, deres bookingsystem til a la carte virkede ikke. Receptionen var ringe service, folk reservede solstole, hotellet kunne ikke klare kapaciteten af gæster. Vores badekar virkede ikke på begge værelser, første værelse var meget meget gammelt. Vi manglede stole på terrassen og sagde det flere gange men blev ignoreret. Forfærdelig madkvalitet.

Bekræftet køb : 2022-07-31


3 ud af 10

+
Stranden og personalet på hotellet.
-
Et 5* hotel som burde være 3*. Billederne ligger langt fra virkeligheden og faciliteterne og maden på hotellet virker mere som et middel græsk motel ved strandkanten. Hotellet har godt og vel 30 år på bagen og deres faciliteter bærer tydelig præg af hårdt slidtage og manglende vedligehold. Den daglige “rengøring” minder mere om en der smider nogle nye håndklæder ind af døren på værelset og så videre til det næste værelse. Gulvene er ikke fejet og vasket og der ligger gamle frugtskroge under skabene. Sæben står op af afløbene og vandet i bruseren har en fæl lugt af kloak som på resten af hotellet, der er en generel luft af kloak rundt om på hotellet. Hotellet har på mange måder ikke styr på forholdene, faciliteter som håndklæder og stole til de badene gæster mangler. Der er en generel besked om at vi ikke har flere rene håndklæder og man må komme igen dagen efter, stole bliver booket med håndklæder (som er udsolgt) uden der er nogen som bruger det. Dagligt løber barerne tør for diverse, toast, drinks og andet som burde kunne nydes på stranden og på Hotellet når det er “ultra all inklusiv”. Alle Mitsis hoteller har et princip med, at man skal bestille bord ved deres ala carte restauranter. Hvis man er heldig kan man få plads, hvis man er der en uge, der er som regel 5 dages vente tid grundet over bookning, men så er der jo buffeten, et mareridt uden lige, med mad der bliver kastet rundt, fisk og kød som bliver blandet sammen. Det bærer generelt præg af, at manden bliver varmet op i mikroen, hvilket også er tilfældet i den græske restaurant, hvis den står på pita gyros. Der er en generel fæl lugt af kloak over alt på hotellets hovedbygning, buffen, stranden.

Bekræftet køb : 2022-07-24


10 ud af 10

+
Glad smilende personale der gjorde alt de kunne for vi skulle få en god ferie.
-

Bekræftet køb : 2022-07-18


10 ud af 10

+
smilende og hjælpsom personale som gjorde alt de kunne for vi havde en god ferie
-

Bekræftet køb : 2022-07-18


9 ud af 10

+
Det meste.
-
Dårlig håndklædeservice til strand og pool. Man var flere dage gået tør for håndklæder til udlevering.

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
Stranden var rigtig dejlig og den friskbagte "wood fired pizza" stand på standen var super.
-
Booking processen for deres tema restauranter virker ikke optimalt.

Bekræftet køb : 2021-09-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

4121 bedømmelser
Meget godt
 
2457
Godt
 
1043
Middel
 
405
Mindre godt
 
131
Dårligt
 
85

5 nyeste bedømmelser

18-10-2022

af Mette L

Dejlig familieferie

Vi er en familie på 10 mennesker der var afsted i uge 41. Familien består af børn fra 3-9 år samt forældre og bedsteforældre. Servicen på hotellet var rigtig god. Medarbejderne er venlige og der mangler ingenting. Der er forskellige barer alle med gode drinks og mange varianter både med og uden alkohol. Derudover var der på stranden den bedste stenovnspizzabar hvor der hele dagen var mulighed for at hente pizzaslidses. Restauranterne var generelt i god standart med varieret menukort og der er ingen begrænsninger på hvor meget man bestiller. Alle steder tager de højde for børn som måske ikke vil have alt i burgeren osv. Buffeten er også god og varieret og der er meget personale til at sørge for at hygiejnen er fin. Man kan spise 1 gang a la carte i hver restaurant dog 4 gange brunch og 4 gange amerikansk frokost. Brunchen er rigtig god! Derudover har pandekage/ishuset også åbent hele dagen, hvilket var et hit hos børnene, man skal dog væbne sig lidt med tålmodighed da pandekagedamen ikke er så hurtig:-) Selve stedet er lidt slidt og værelserne fine og rene men ikke mere end det. Alt i alt et rigtig godt hotel som jeg gerne vil anbefale til andre familier, som bruger det meste af tiden udenfor og derfor kan nøjes med 3 stjernet standart indenfor.

 
19-07-2022

af chrispG7457YS Århus, Danmark

God service fra personalet

Det var en dejlig ferie. Personalet på stedet var meget venlige. Jeg vil især fremhæve Chris der stod i poolbaren. Han leverede en super service og var rigtig god ved vores drenge. Jeg kan anbefale hotellet. Super godt ophold. Rhodos vi kommer tilbage. 😊👍🏻

 
12-07-2022

af Curious38912118955 Horsens, Danmark

Skønt feriested og fantastisk personale

Fantastisk ferie med børn. Venligt og serviceminded personale især i F&B afdelingen. Især Chris i poolbaren var sød og enormt god til børn - vores drenge var oppe at få børnedrinks flere gange😊 Ved strandbaren var Despina helt fantastisk.

 
17-07-2016

af kstilling vordingborg

Perfekt

Rigtig dejligt hotel, stort men med meget plads ude og inde. Smukt anlagt , lave huse i en frodig have med træer blomster og grønt græs.altid smilende og Venligt personale Alle steder. Det bedste all incl vi har oplevet ( vi har været mange steder) middagene havde forskellige temaer hver dag, frisk og veltillavet både salat, tilbehør, kød kager g masse frisk frúgt, man havde ikke noget i mod at vi tog lidt med fra spisesalen, noget der vogtes meget over flere steder! Morgenmad overdådig også med mulighed for græsk kaffe!Vi blev opgraderet til VIP, da vi ikke fik de bestilte familieværelser første nat , det indebar bla. En flaske vin og frugt på værelser, bestilt bord på ital, restaurant med spec flaske rødvin samt gratis safebox. Vi fik dejlige værelser ud til lille pool, fred og ro og stor fornøjelse for børnene. Flere " vandingssteder" et råd! Medbring eget krus, hvis man er utilfreds med kval. Af engangskrus, eller vil spare på dem. Fin strand, med groft sand og fine sten i vandkanten. En sejltur kan anbefales. Mange nationaliteter, alle rolige , spændende med forskellighed! Og en fordel ikke at forstå hvad alle siger. Fine strandfaciliteter. Mini marked et paradis for børn! Og rimelige priser. ,

 
12-07-2016

af 25strand Struer, Danmark

Skøn ferie

Først og fremmest vil jeg rose personalet, aldrig har vi mødt så venlig og hjælpsomme mennesker. Altid med et smil om læberne. Vi boede i en masionette, som er i 2 plan. Egentlig en fin beboelse. Hele området er pænt og i orden, de søde mennesker der arbejder på stedet er fuldstændig fantastiske til at holde stedet rent og pænt. Vores kritik punkter går på pool område som er overfyldt. Kommer man senere end 07.30 får man ingen liggestol. Drikkevare fåes i meget tynde plastik bægere, så tynde at det er umuligt at gå med mere en 2 af gangen. Der kan kun være 0,20 cl i dem. Drinks og udvalg af drikkevare er som på de fleste all-inclusive hoteller ganske udrikkelige. Der pøses alkohol i og det er så det. Maden i restauranten er pæn og i orden, men efter 1 uge bliver det meget kedeligt. Der serveres kun hakket kød, kylling, lever og en gang i mellem lam. Restauranterne på stedet er en anelse opreklameret, men nok forventelig. Området omkring hotellet er meget intetsigende, meget få butikker. Der findes få restauranter - som til gengæld kan anbefales. Området er smukt. Kæmpe minus at der ikke er et fitness rum. Kan give 5 stjerner til personalet og 2-3 for resten. Vil samlet mene 3,5