1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Elvita

  • • Dejligt poolområde
  • • Restaurant på stranden
  • • Rolige omgivelser

Hotel Elvita i Lardos på Rhodos' sydøstkyst har en rolig atmosfære med rullestensstranden lige rundt om hjørnet og lejligheder. Her bor du nær butikker, restauranter og taverner. Ved poolen og den hyggelige poolbar, kan du blive afkølet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fantastisk beliggenhed lige ved vandet. Dejlig restaurant med beliggenhed på stranden. Skønt pool...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Elvita består af 3 bygninger og har et hyggeligt poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Hotellet er lidt slidt, men har en skøn beliggenhed ved rullestensstranden.
Restaurant på stranden med á la carte-menu. Snackbar som serverer enkle retter. Underholdning nogle aftener om ugen. Minimarked. Gratis wifi ved poolområdet og i receptionen. Deponering mod betaling. Nær restauranter/taverner og supermarkeder. Ca. 200 m til det lille, lokale centrum i Lothiarika og ca. 3 km til centrum af den lidt større landsby, Lardos, hvor du finder et par hyggelige caféer og taverner. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.