Rhodos By

  • • Middelalderlig charme i Den gamle By
  • • Stort udbud af shopping
  • • Pulserende natteliv

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Obs! Rhodos Lufthavn er igang med at renovere, og det betyder køer og ekstra ventetid ved ankomst og afrejse.
Ved ankomst er der kun 2 fungerende bagagebånd og derfor ekstra ventetid, og dele af parkeringspladsen er også lukket, så der ikke kan være så mange busser. Forvent køer.
Ved afrejse er det ikke altid at bussen kan komme helt frem til afgangshallen, så man kan risikere at skulle gå de sidste 100 - 200 meter med kufferten. 

Rhodos By er det perfekte rejsemål hvis du ønsker sol og strand i kombination med pulserende byliv. Her kan du tilbringe feriedage ved stranden, slentre rundt i shoppinggaderne eller slå dig ned i den livlige Mandrakihavn og betragte bådene der lægger til her. Tag en gåtur gennem den charmerende gamle by. Med Apollo kan du også booke en weekendrejse til Rhodos By.

Populære hoteller Rhodos By

Dobbeltværelse på Hotel Carina i Rhodos by på Rhodos, Grækenland.

Carina (Rhodos)

Fra 2.955 DKK

Ambassador

Fra 3.126 DKK

Fakta om Rhodos By

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag eksklusiv drikkevarer er ca. 100-150 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til de første hoteller i Rhodos by tager det ca. 25 min. Apollo rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Lige ved byen og på begge sider af øen er der lange strande. I vest ligger Windy Beach, der i højsæsonen har en skøn brise. Understrømme kan forekomme. I øst ligger den smalle, men hyggelige Elli-strand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 18°c
dec 15°c

Afrejselufthavne-billund-københavn

8,1 ud af 10 Rhodos by
Vores gæsters vurdering, Baseret på 4179 anmeldelser