1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Mondo Food & Beverage

Mondo kaffe

Velkommen til Mondo Coffee!

Apollos nye kaffe- og juicebar Mondo Coffee er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv det lille ekstra. Vi har ansat en af verdens bedste baristaer, Johan Damgaard fra Johan & Nyström, som lærer cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte latte, og hvordan den perfekte specialkaffe laves til de kræsne danske smagsløg. Selvfølgelig kan du også købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, fem forskellige slags nypresset juice, yoghurt, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt i højeste kvalitet! Det er den berømte indretningsarkitekt Jon Eliasons, som står bag indretningen af caféen samt børneklubben.

Mondo mad

Sund og lækker mad på hotellet

Nu kan du endelig spise og drikke med god samvittighed - selv på ferien! Med hjælp fra mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, Olympic Medalist i madlavning, har vi opfundet Mondo Food & Beverage – et helt unikt mad- og drikkekoncept på Mythos Beach. Tanken er, at hele familien skal kunne spise lækre og sunde retter, og hvis du følger en speciel diæt eller har en eller anden form for allergi, skal det stadig være let at finde mad i buffeten. Børnene har en specialkomponeret buffet, og du får også chancen for at stifte bekendtskab med det ægte græske køkken. Hold øje med skiltene med Mondo Local, Mondo Kids og Mondo Healthy i restauranten!

Restauranter og barer på Mythos Beach:

 • Amalthia: Til både morgenmad, frokost og aftensmad disker Amalthia, hotellets hovedrestaurant op med lækre buffeter.
 • Rhodus: På a la carte-restauranten Rhodus kan du vælge mellem internationale og græske retter. Her serveres både fisk og kød. Restauranten er åben til middagstid mandag – fredag.
 • Aktis: Restaurant og bar som ligger på stranden. Her serveres både fisk og kød til frokosttid, men du kan også nyde kolde drinks og forfriskninger helt frem til midnat.
 • Apollo: I snack- og poolbaren Apollo, åben fra kl. 10.00-18.00, kan du nyde en lettere frokost som burgers, pasta og salater.
 • Ariadne Lounge Bar & Terrace: Åben mellem kl. 17.00 og 01.00. Læn dig tilbage og nyd en god drink og god musik.
 • Mondo: Den nyåbnede kaffe- og juicebar med afslappende atmosfære og mange slags friske juice, kaffe, yoghurt og bagværk er åben mellem 10.00-24.00. (Mondo indgår ikke i All Inclusive).

Hvad indgår, når man tilkøber All Inclusive?

- Kontinental morgenmad, kl. 06.30-07.30
- Morgenmadsbuffet på Amalthia, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet på Amalthia, kl. 12.30-14.30
- Lettere frokost i poolbaren Apollo, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet på Amalthia, kl. 18.30-21.30
- Snacks i poolbaren Apollo, kl. 10.30-12.00 & 15.00-18.00.
- Sandwiches i lobbybaren Ariadne, kl. 22.00-23.00
- Is i strandbaren Aktis, kl. 10.00-22.00
- Lokale drikkevarer, læskedrikke, vin og øl ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Gratis sauna
- Rabat på restaurant Rhodus og Aktis

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen. Madpakker til udflugter eller til at tage med på stranden udleveres mod forespørgsel i receptionen og skal bestilles en dag i forvejen.