Casa Cook Rhodes

  • • For gæster over 16 år
  • • Smukt poolområde med trædetaljer
  • • Gratis wifi på hele hotellet

Velkommen til Casa Cook på Rhodos, et hotel for voksne livsnydere, der ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser på et moderne hotel med udsøgt service. Her finder du et trædækket poolområde med komfortable solstole, en populær restaurant og værelser med direkte udgang til poolen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Suiter med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Casa Cook Rhodes med poolområde med trædetaljer med skønne solstole og parasoller. Håndklædeservice. Hvis du hellere vil slappe af på dit værelse, har alle værelser og suiter solstole på udepladsen og adgang til delt pool.

I det lounge-lignende poolområde har Casa Cook en kombineret poolbar og restaurant, Kitchen Club. Her serveres lækker mad med lokale influenser til både frokost og middag. Nyd velkomponerede meze-tallerkener, burgere på grill og velsmagende græske retter efter farmors opskrift, alt tilberedt med fine, mest lokale ingredienser og stor lidenskab. Poolbar. Prøv en af Kitchen Club's forfriskende signaturcocktails eller en sund smoothie. Om aftenen har hotellet en DJ, der underholder med musik.

Start dagen, eller aftenen med en yogaklasse udendørs, tag en vandretur op ad det hellige Tsambika-bjerg eller besøg hotellets veludstyrede fitnessrum. Du kan også få personlig træning hos hotellets personlige træner George, eller hvorfor ikke booke individuel yoga hos Stavroula for at finpudse yogapositionerne. Det er også muligt at leje en cykel og udforske de naturskønne omgivelser. Hotellets fitnessrum er gratis for gæster at anvende mens yoga, personlig træning og vandring er mod betaling. Det er også muligt at leje en cykel og udforske det naturskønne område.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen bemandet døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (morgenmad og middag fra fast menu).

Værd at vide

Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder