Alexander Beach

  • • Skøn beliggenhed ved stranden
  • • Flere pools og restauranter
  • • Perfekt for en afslappende ferie

Alexander Beach er et perfekt valg, hvis du ønsker en afslappende ferie! Hotellet er bygget som en mindre by i frodige omgivelser med både pools og en lang strandstrand, man kan slappe af ved. Med flere restauranter, et stort aktivitetsudbud og en afslappende spa kan hele familien se frem til en skøn ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

fantastisk strand og beliggenhet og suitene
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Alexander Beach er bygget som en lille by med flere små bygninger fordelt i en frodig have ved den ca. 400 meter lange sandstrand i Stalis på Kreta. Poolområde med flere pools nær stranden samt et poolområde med mere rolig atmosfære. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Gratis håndklædeservice. Poolbar.

Buffetrestaurant der serverer morgenmad og middag. Tre a la carte-restauranter (disse indgår ikke i halvpension). Restaurant Kriti serverer internationale og græske retter til frokost. Restaurant Meltemi tilbyder en græsk menu samt mezes. I restaurant Mediterraneo serveres Middelhavsinspirerede retter. Nobel påklædning kræves i restauranterne til middag (mænd skal bære lange bukser og skjorte). På hotellet findes også en Apollo sushibar og en beach bar.

Gratis tennis, badminton, beach volley, basket, dart og bordtennis. Gratis yoga. Spa med massage, hamam og spabehandlinger mod betaling. Indendørs pool. Billard mod betaling. Vandsportsaktiviteter, jetski og ridning mod betaling. Legeplads. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Døgnåben reception. Gratis wifi i hovedbygningen (i restaurant og reception). Roomservice mod betaling. Butik. Vaskeservice mod betaling. Til Long Beach er der ca. 500 meter. Stalis centrum ligger ca. 1 km fra hotellet. I højsæsonen er der busforbindelser lige udenfor hotelområdet, i lavsæsonen er der busstoppested ca. 5 min. til fods fra hotellet.

Måltider

Halvpension. Helpension mod tillæg.

Værd at vide

Børn og unge er kun velkomne i selskab med voksne.

Afrejselufthavn-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier
  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder