1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Akrogiali

  • • Ved stranden
  • • Dejlig atmosfære
  • • Gåafstand til centrum

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Midt på den gyldne lavvandede sandstrand ligger lejlighedshotellet Akrogiali hvor et meget hjerteligt personale byder sine gæster velkomne. Foruden den smukke havudsigt kan du nyde forfriskende drikkevarer og enkle retter i hotellets snackbar, fremstillet af områdets lokale råvarer. Malias centrum ligger i behagelig gåafstand når det er tid til lidt shopping.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Den gode beliggenhed og det søde personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akrogiali er et lejlighedshotel beliggende direkte ud til den lavvandede strand der har blåt flag. Her er et hyggeligt og meget velholdt poolområde med lille separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolen bliver vedligeholdt og rengjort med økologiske produkter. Pool-/snackbar med smuk havudsigt som serverer enkle retter, fremstillet af lokale råvarer. Her er en hyggelig atmosfære og personalet er meget opmærksomt.

Wifi og internethjørne ved receptionen mod betaling. Legeplads. Ca 300 meter til Malia med lidt butikker og restauranter, 1 kilometer til Stalis og 4 kilometer til Hersonissos. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.