1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Thamirakis Studios

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Theodor ,
København

+
Stranden
-
Nye senge, de senge der er der er hårde og gamle

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


5 ud af 10

Erik,
Hjørring

+
-
At kunne booke havudsigt

Bekræftet køb : 2018-09-29


9 ud af 10

Pia,
Hurup Thy

+
Placeringen lige ved stranden.Nogle af værelserne er meget små og dårligt beliggende i komplekset. Dog supert,at Apollo har disse overnatningsmuligheder i skønne Kalyves
-
Det ville være en kæmpeforbedring , hvis vi kunne have tilkøbt havudsigt i forvejen til Thamirakis Studios

Bekræftet køb : 2018-09-02


10 ud af 10

Sonja,
Hørsholm

+
God beliggenhed ,pænt og rent,venlig bestyr og personale Der var vand og juice i køleskabet ved ankomst .Thamiris og Thamirakis er to perler i Kalives,som vi gerne vil tilbage til
-
Ønskeligt:Mulighed for at booke værelse med havudsigt .Vil gerne betale for det.Apollo har den mulighed på andre hoteller.Håber det er muligt næste gang vi skal til Kalives.

Bekræftet køb : 2018-09-01


9 ud af 10

,

+
Beliggenheden og den helt fantastiske service
-
Udskiftning af senge/madrasser

Bekræftet køb : 2018-08-17


10 ud af 10

Carsten,
Skive

+
Belligenheden samt fred og ro. Hyggelige omgivelser.
-
Måske et tv og bedre hovedpuder.

Bekræftet køb : 2018-07-27


8 ud af 10

Connie,
Gram

+
Beliggenheden
-
En Ikea topmadras ville hjælpe på de hårde senge :-)

Bekræftet køb : 2018-07-22


10 ud af 10

Ida,
København

+
Fantastisk søde ansatte og bestyrer. Lå lige på stranden. Ro og fred og helt klart vand. Restauranter tæt på.
-

Bekræftet køb : 2018-07-15


9 ud af 10

Susanne ,
Otterup

+
Beliggenhed, stille sted. Og da jeg fik mulighed for at skifte til havsiden. De andre er tæt på hinanden og man kikker i en LILLE gård med hvide mure. Et STORT + med gratis solvogne.
-
Bedre madrasser, skiltning hvor man sættes af, står ikke Thamarakis Studios nogen steder. Kom alene om natten forsinket og der gik lidt før der kom nogen. Mulighed for at bestille med havudsigt.. Virker som om at der fyldes op i dem væk fra havet først og så kan man tilkøbe sig en til havet hvis der er nogen ledige.. Opdatering, læste et sted at der var strygejern /bræt men det var vist kun i de store lejligheder.

Bekræftet køb : 2018-07-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

49 bedømmelser
Meget godt
 
27
Godt
 
10
Middel
 
2
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

14-07-2019

Indlæg af larsjuel Høng, Danmark

Hyggeligt og enkelt

Dejligt sted lige på stranden og i gåafstand til indkøb og restauranter. Ejeren er super flink, og har sat koldt vand og juice i køleskabet til man ankommer. Vi havde en sen flyafgang da vi skulle hjem, og uden vi selv havde spurgt om det, så havde han arrangerede en lejlighed, så der var mulighed for bad og omklædning inden turen gik til lufthavnen.

 
12-08-2018

Indlæg af Lisbeth B

Hyggeligt og roligt

Har haft et skønt ophold på Thamiris! Ankom om natten og blev taget godt imod, og modtog diverse informationer, samt en lille rundvisning af lejligheden :) Vores køleskab var på forhånd blevet fyldt med to store vand, appelsinjuice og en flaske hvidvin. Vi havde en rigtig stor/lang altan på 2. sal, og selvom den vendte ud mod vejen, kunne vi høre havet lige på den anden side. Altanen er gemt bag træer og blomster, så det var dejlig privat. Dog er der noget trafikstøj, men det vender man sig til, og er ikke lige slemt hele døgnet. Der er dobbeltdør fra altanen, som også gør at der er forholdsvis ro i lejligheden. Vores lejlighed var nyrenoveret og rigtig fin og hyggeligt i græsk til. Nyt og lækkert badeværelse. Hele stedet virkede meget velholdt og der er en dejlig ro. Du har alt inden for nærmeste gåafstand, supermarked, små lækre butikker, restauranter, tarvernaer og stranden lige i baghaven. De fleste spisesteder ligger ud til vandet/stranden. Man bliver vækket af gæs om morgenen, da de holder til ved den lille flod, som ligger lige ved hotellet. Nogle gæs er nysgerrige nok til at komme på stranden og hen til strandgæsterne, for at se efter mad, men de er ret fredelige. Kan helt klart anbefale at se solopgang på stranden når man nu bor der. Det er fantastisk. Rengøring er helt i orden på stedet. Ejeren er også meget hjælpsom og er stort set tilgængelig det meste af tiden. Der ligger et busstoppested til Chania 100m derfra, når man går ud og til venstre. Skiltet hænger på et stort træ lige ved et supermarked. Det koster 2,50 euro med bus til Chania. De bedste anbefalinger herfra 😀👍

 
31-07-2018

Indlæg af Malene L Frederiksberg, Danmark

Ferie paradis

Thamiris ligger dejligt ned mod en skøn strand med egne parasoller og solstole. Værelserne er rene og pæne og køkkenet er perfekt for to. Stedet er velholdt og nymalet - og vores vært Yanis passer godt på gæsterne, og hjælper det bedste han kan. Haven er skøn og der er smukke palmer og blomster. Vi bliver vækket om morgenen når solen står op, af skræppende gæs, der svømmer i floden ved siden af haven, der vender mod øst 🌞🌞🌞 Ellers er her dejligt roligt, bortset fra den halve time hver aften hvor de danser boggie woogie på Kalyves Beach resort, på den anden side af floden 💃🕺🏾🎼 Vi nyder at kunne gå i badetøj ned til stranden - og man kan både benytte solstole/parasol her og ved tvilling hotellet på stranden 50m længere mod vest🌞men der er ikke helt nok parasoller og folk spærrer dem med håndklæder hele dagen uden selv at være der - sorry, men det er lidt en uskik... Thamiris er alt i alt et dejligt sted som varmt kan anbefales - til både unge og gamle - par og familier Vi giver det 🌴🌴🌴🌴🌴

 
23-07-2017

Indlæg af GitteE44

Hyggeligt, privat dejlig hotel

Ønsker man et hotel hvor man vil være i fred, så er det her, rigtig hyggeligt sted og stille og rolig beliggenhed, bussen til Chania tager ca. 20-30 min. Masser små spisesteder, både til den ene siden og den anden side. Mens vi ventede på busse til lufthavnen, fik vi græsk traditionel is og vand, til at hygge med. Super dejlig betjening. Selv den gratis wi-fi kunne række ned på stranden.

 
06-07-2015

Indlæg af mettel471 København, Danmark

Hyggeligste god stemning desværre ingen service, altså salg af mad og drikke

Ingen luksus men mega hyggeligt, og fantastisk beliggenhed, meget stemningsfyldt, sød og betænkningsfuld ejer, tilbød os gratis tur med båd, en skøn eftermiddag. Gode hyggelige og meget billige spisesteder i max 10 min gå afstand, ingen larm om natten.