1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Bekvemme og moderne lejligheder med forskellig planløsning beliggende i strandbygningen. Dobbeltseng eller separate senge. Sovedelen kan separeres fra resten af værelset med en skydedør. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling (indgår for sommer 2020). Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Bekvemme og moderne 1-værelses lejligheder med åben planløsning i etage beliggende i strandbygningen. To separate senge på nederste etage og en dobbeltseng på øverste etage. Ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling (indgår for sommer 2020). Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejligheder i etage

Moderne og smagfuldt indrettet 1-værelses superior lejligheder i etage med åben planløsning i en helt nybygget del af hotellet. To separate senge på øvre plan samt to separate senge og mulighed for to ekstraopredninger for børn på nedre plan. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling (indgår for sommer 2020). Hårtørrer. Brus og toilet (et badeværelse på hver etage). Balkon eller terrasse. Elevatoren går ikke op til alle værelser.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses superior lejligheder med 2 ordinære senge

Moderne og smagfuldt indrettet 1-værelses lejligheder i etage med åben planløsning i en helt nybygget del af hotellet. To separate senge på øvre plan samt to separate senge og mulighed for to ekstraopredninger for børn på nedre plan. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling (indgår for sommer 2020). Hårtørrer. Brus og toilet (et badeværelse på hver etage). Balkon eller terrasse. Elevatoren går ikke op til alle værelser.
Antal personer: 2-6 personer heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

Bekvemme og moderne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse beliggende i strandbygningen. Ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Hvis der bor 6 personer er ekstraopredningen i soveværelset. Minikøkken i soverummet med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling (indgår for sommer 2020). Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.