1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Bekvemme og moderne lejligheder med forskellig planløsning. Dobbeltseng eller separate senge. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Bekvemme og moderne 1-værelses lejligheder i etage. To separate senge på nederste etage og en dobbeltseng på øverste etage. Ekstraopredning er mulig i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

1-værelses superior lejligheder med 2 ordinære senge

Moderne og smagfuldt indrettet 1-værelses lejligheder i etage med åben planløsning i en helt nybygget del af hotellet. 2 separate senge på øvre plan samt to separate senge og mulighed for to ekstraopredninger for børn på nedre plan. Tv med satellitkanaler på begge etager. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet (et badeværelse på hver etage). Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-6 personer heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

Bekvemme og moderne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Ekstraopredning i sovesofa. Hvis der bor 6 personer er ekstraseng i soverummet. Minikøkken i soverummet med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/regnbrus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.