Sommer Bootcamp med Henrik Leth

Sommer bootcamp med Henrik Leth - Motiverende boksetræning, teamwork og familievitaminer for hele familien

Denne camp skal du vælge, hvis du og familien vil have en hænderne-over-hovedet dag med masser af sjov træning, teamwork og succesoplevelser. Udover motiverende træning vil I få en masse ideer til træning i sommerhuset, derhjemme eller hvor I nu holder jer i form.

Bootcampen giver jer en stærk oplevelse og fællesskabsfølelse, hvor I oplever hvor stærke I er sammen og hvor meget det betyder, at vi ikke er ens og lige gode til alt i familien. Ligesom på et sportshold er det vigtigt at have supplerende færdigheder og huske at forskellighed er godt. I oplever på dagen, at det er når vi arbejder mod samme mål og samarbejder vi kan nå langt mere og processen er sjovere.

Vinderkulturen kommer i form, I får sat fokus på det gode samarbejde samtidig med I træner som nogle rigtige champs.

I kan glæde jer til de bedste træningsøvelser fra Leths Fitnessboksning-koncept og I får med garanti en skøn dag, lange arme, kæmpe smil og en taknemmelig krop.


Hvem kan deltage / Niveau

Alle over 14 år. Børn fra 10 år skal være i selskab med en på 14 år og opefter. 

I træner sammen 2 og 2, så det er en fordel at være lige antal.

Bootcampen kræver en almindelig god grundform, men du behøver ikke være hverken halv eller hel Ironman eller tidligere dansk mester i kickboksning.

Pris:
Voksne: 549 kr
Børn:     449 kr. 

Aktuelle datoer og sted:

 • 12 juli 2020: København
  Mødested: DGI-byen på parkeringspladsen.

 

 • 25. juli 2020: Nordsjælland
  Mødested: Vejby Strand, Heatherhill Camping på parkeringspladsen.
   
 • 1. august 2020: København
  Mødested: Fælledparken, Edel Sauntes Alle.


Antal pladser: Minimum 20 og maksimum 50 personer.
Aldersgrænse: 10 år
Varighed: 4 timer
Sted: DGI-byen København/ Heatherhill Camping Nordsjælland/ Fælledparken København

Book Day Camp 12. juli

Book Day Camp 25. juliBook Day Camp 1. august

 

 

Har du spørgsmål? Send os en mail!

Program

Inkluderet

Ikke inkluderet

Om instruktøren 

Henrik Leth brænder for at få mennesker til at løfte sig til nye niveauer. Både her og nu i det enkelte træningspas, men også gennem længere strukturerede coachingforløb. Siden 2007 har han coachet medarbejdere, teams og ledere til mere sundhed, overskud og arbejdsglæde og er stadig aktiv i både virksomheder og som konsulent i uddannelssektoren.
Henrik har siden 2010 været fast træningscoach på mere end 50 træningsrejser på Apollos skønne sportshoteller og har udviklet virksomheden Skoleglæde.nu der bidrager til børn, unge og voksnes sundhed, selvværd og udvikling i uddannelsessektoren. Henrik har arbejdet med træning, motivation og udvikling af mennesker hele livet. En fortid som sergent i kamptropperne, er uddannet lærer og har derfor erfaringer med motivation af både de mindste og sejeste. Med Ironmans og kickboksning i bagagen kender han opskriften på at få deltagerne til at finde de ekstra procenter, der får et træningspas til at blive noget helt særligt. Altid med humor og smittende positiv energi.