Dykkerrejser med Apollo

Dykkerrejser

Jorden består primært af vand, og nogle af de bedste oplevelser er under overfladen. Derfor er det ikke overraskende, at dykning og dykkerferie er blevet mere og mere populært. Med Apollo kan du rejse på dykkerferie i udlandet i nogle af verdens smukkeste farvande, såsom Det Røde Hav, Middelhavet og Atlanterhavet. Dyk mellem store koralrev og oplev alt fra farverige fisk og skildpadder til mystiske skibsvrag. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er der en dykkerrejse der passer dig.


Tag på dykkerferie til disse rejsemål:

Dykning i Egypten

Egypten

Egypten ligger ved Det Røde Hav - et af verdens mest berømte dykkerhav! Dyk under overfladen og udforsk alt fra farverige koralrev og mystiske skibsvrag til regnbuefarvede fisk og skildpadder.

Læs mere om dykning i Egypten

Dykning på Gran Canaria

Gran Canaria

Oplev Gran Canaria på en helt ny måde - nemlig under overfladen! Det mægtige Atlanterhav er en fantastisk oplevelse at udforske, både gennem dykning og snorkling.

Læs mere om dykning på Gran Canaria

Dykning på Tenerife

Tenerife

Da Tenerife er en vulkansk ø, er undervandslandskabet spændende og dramatisk! Der er et stort dyreliv med blandt andet havskildpadder, barracudaer og blæksprutter.

Læs mere om dykning på Tenerife

Snorkling i Thailand

Thailand

Thailand er kendt for sine smukke farvande, og med Apollo kan du tage på snorklings-udflugter til nogle af de smukkeste steder, såsom Similian Islands, Surin Islands og Phi Phi Islands.

Læs mere om snorkling i Thailand

Dykning på Cypern

Cypern

Lær at dykke på solsikre Cypern! Cypern er kendt for sine rene og klare farvande, som giver de perfekte betingelser for en vellykket rejse hvor du kan lære at dykke.

Læs mere om dykning på Cypern

Dykning på Madeira

Madeira

Madeira er kendt som den flydende have i Atlanterhavet, men selv under overfladen venter noget meget specielt. Naturreservatet Garajau tilbyder krystalklart vand og rig flora og fauna!

Læs mere om dykning på Madeira

Dykning på Santorini

Santorini

På grund af sin dramatiske historie med vulkanudbrud har Santorini en unik havbund med lava og klipper. Sydkysten byder på vulkanske klippevægge med enestående områder.

Læs mere om dykning på Santorini

Dykning på Korfu

Korfu

På Korfu venter en spændende verden under det krystalklare vand. Hvad med spændende grotter og klipper, mystiske skibsvrag og rev med masser af fisk?

Læs mere om dykning på Korfu

Dykning på Kreta

Kreta

På Kreta, Grækenlands største ø, er der muligheder for dykning på alle niveauer og for alle aldre! Langs kysten er der masser af spændende dykkerområder med alt fra rev af vulkansten til unikke sorte koraller.

Læs mere om dykning på Kreta

Dykning på Rhodos

Rhodos

Prøv dykning på en af Grækenlands mest solrige øer - Rhodos! Det Ægæiske Hav er krystalklart og byder så afgjort på en minderig dykker- eller snorklingsoplevelse.

Læs mere om dykning på Rhodos

Dykning på Skiathos

Skiathos

Smukke Skiathos hører til øgruppen Sporades og er beliggende i Det Ægæiske Hav. Oplev den livlige verden under overfladen med en dykkerudflugt, både for begyndere og erfarne.

Læs mere om dykning på Skiathos

Dykning i Tyrkiet

Tyrkiet

I Tyrkiet venter en lang række fisk, smukke koralrev, skibsvrag og andre spændende oplevelser under vandet. Det turkise vand er krystalklart og skabt til en vellykket dykkerudflugt.

Læs mere om dykning i Tyrkiet


Rejsemål med dykning

Dykning i Caribien

Caribien

I det smukke Caribien venter kridhvide sandstrande, klart blåt hav, viftende palmer - og dykning i verdensklasse. Med Apollo kan du rejse til Cuba, Den Dominikanske Republik, Aruba og Curaçao, som alle tilbyder en vidunderlig ferie og en dykkerrejse man aldrig glemmer!

Book rejsen til Caribien

Dykning på Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne byder på et af de smukkeste hav i verden med et eksotisk undervandsliv. Mange hoteller tilbyder deres egne dykkercentre. Tag på dykning i Maldiverne og oplev alt fra rokker til mægtige hvalhajer!

Book rejsen til Maldiverne

Dykning på Mauritius

Mauritius

Paradis-øen Mauritius er næsten fuldstændig omgivet af koralrev, og det tropiske klima byder dig på fantastisk dykning og snorkling med de bedste dykkerområder langs øens nordlige og vestlige sider.

Book rejsen til Mauritius

Dykning på Seychellerne

Seychellerne

Med sine klare farvande og naturlige koralrev er Seychellerne perfekte til enhver, der elsker at dykke og snorkle. Oplev alt fra rokker til hajer - en dykkeroplevelse man aldrig glemmer!

Book rejsen til Seychellerne