Træn i Danmark med Apollo Sports

Træn hjemme i Danmark med Apollo Sports!  

Træn hjemme i Danmark med Apollo Sports. Få pulsen op på en af vores bootcamps, prøv yoga under åben himmel eller deltag på et af vores intensive Day Camps, som er en hel dag fyldt med træning forskellige steder rundt omkring i landet. Uanset hvordan du vil træne til sommer, glæder vi os til at møde dig.

Apollo Sports samarbejdspartnere og veluddannede træningsinstruktører, er nu hjemme i Danmark og tilbyder denne sommer forskellige Day Camps, Apollo Trail Run, funktionel træning såsom af Crossfit / WOD, Outdoor Bootcamp, yoga og Family Fitness, og glæder sig til at træne sammen med dig.

Træn med Apollo Sports

Training Sessions 1-2 timer

Training Sessions med veluddannede instruktører, hvor du kan prøve både yoga, bootcamps og træning for hele familien.

Læs mere og book
Cykling med Apollo Sports

Day Camps

Udfordrende træningsdage for dig der gerne vil blive hjemme, men som stadig vil være aktiv sammen med andre!

Læs mere og book

Træningskalender i Danmark

Tag med på et træningspas eller hele træningsdage med fokus på holdtræning, Apollo Trail Run, Cross Fit / WOD, Outdoor Bootcamp, Yoga og Family Fitness. I vores træningskalender finder du Training Sessions og Day Camps sammen med professionelle og erfarne instruktører.

Vi forholder os altid til myndighedernes retningslinjer, når det gælder hygiejne og afstand. Det betyder også, at der på hold med mere end 10 deltagere inddeles i grupper af maks 9 personer.

 

Startdato Event Træningsform Sted  
SEPTEMBER 2020        
22. september Motionsboksning med Henrik Leth Training Session København, Fælledparken Læs mere

Hvorfor arrangerer vi træning hjemme i Danmark?

I tider som disse befinder vi os alle hjemme i Danmark, og hos Apollo kan vi ikke gøre det, som vi elsker allermest, at rejse til fantastiske steder og træne rundt omkring i hele verden. Det vi kan gøre, er at fortsætte med at arrangere lokale træningsmuligheder for jer rundt omkring i Danmark - selvfølgelig efter de forudsætninger, der findes.

For at så mange som muligt skal kunne tage del af dette, har vi planlagt træning forskellige steder i landet, så du ikke skal bevæge dig alt for langt fra hjem. Hold øje med vores træningskalender, for vi vil løbende tilføje aktiviteter indenfor forskellige sportsgrene.

Vi forholder os altid til myndighedernes retningslinjer, når det gælder hygiejne og afstand.