Gudauri, Georgien

Skiexploration Gudauri

Gudauri, Georgien

Pris fra 11.995,-

Dato: 9.-14. april 2024

Afrejse fra:København, Stockholm, Oslo, Helsinki

Dette indgår:    

 • Fly tur & retur
 • Bagage, handbagage + skidbagage
 • Transfer
 • Liftkort
 • Lavineudstyr (tranciever, spade og sonde)
 • Indkvartering
 • Helpension
 • Xtravels guider samt certificerede lokalguider

Læs mere om de særlige vilkår for denne rejse

BOOK

Kontakta os: Info@xtravel.se

Information om rejsen

Off-pist: Ja

Xtravel guide: Ja

Antal skiområder: 1

Antal piste: 22

Antal lifte: 15

Højeste skiløb: 3.276 m.o.h.

Har brug for touring udstyr: Ja

Rejsen til denne skirejse i Georgien begynder for alvor når vi kører op ad de mildest talt spektakulær veje, som kantes af bjerge, der rejser sig majestætisk mod himlen. Efter 12 hurtige kilometer befinder vi os et sted, hvor skidrømme kombineret med det georgiske køkkens fristelser bliver til virkelighed. Velkommen til skisportsparadiset Gudauri! Med lokale pioner-skiguider og en guide fra Xtravel kan du forberede dig på at blive blæst bagover af den kommende skioplevelse der venter dig.


Om rejsen

På denne skirejse kommer du med en gruppe pionerer, de lokale guider, som gavmildt deler ud af deres absolut bedste pister, både i skisystemet, men også på ski touring, hvor vi kommer ud og opdager de skjulte paradispister. Skisportsstedet ligger i 2.200 meters højde, og med liften når vi næsten 3.300 meter over havets overflade, hvilket gør det muligt at stå på ski langt ind i april.

Skituren byder på fire eventyrlige skidage, hvor vilde skidrømme bliver til virkelighed. Dette er selvfølgelig ikke kun en skirejse, men her får du et indblik i den georgiske kultur og især maden, der kan beskrives med ét ord, MUMS! I madkulturen i Georgien finder vi elementer af vestlige, græske, persiske, tyrkiske og mellemøstlige smage - en skøn blanding, der har inspireret det georgiske køkken og som har skabt nogle helt gastronomiske vidundere. Prikken over i'et er, at vinen siges at have sin oprindelse i dette land.


Om skiløbet

På denne skitur til Georgien benytter vi os liftenes bekvemmelighed i kombination med vores egne muskler på magiske ski touring oplevelser, alt sammen med hjælp fra de lokale bjergguider, som viser os deres skjulte perler i Gudauris skisystem med tilhørende offpiste-områder, både tæt på liften og på steder, hvor kun få mennesker har sat deres ski. Skitouringudstyr er et must for at kunne nyde alt på turen, så medbring dit eget eller lej på stedet. Det er også vigtigt at sørge for, at du er i god form inden turen. Hvis ikke, kan vi love, at du er i god form efter turen!


 

Indkvartering & måltider

Måltider:

Helpension - morgenmad, frokost og aftensmad indgår. På hotellet får i en god morgenmad og en delikat aftensmad. Frokosten nydes som en picnic i skiområdet, hvis vejret tillader det.

Indkvartering:

Rejsen er med helpension i delt i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg: 2000 SEK.

Du bor komfortabelt på det 4-stjernede Gudauri Inn, som ligger centralt i skisportsområdet. Værelser med to komfortable senge, tv, wifi og frem for alt en magisk udsigt over bjergene. Hotellet har en restaurant, der serverer en solid morgenmad og lækker aftensmad med udsøgte vine. Der findes også et afslapningsområde med sauna for at maksimere kroppens restitution efter en hård dag.

 

Transfer

Transfer i minibus med lokal partner under hele rejsen.

Godt at vide

Godt at vide:

Transport: Lufthavnstransfer til hotellet indgår.

Pasregler: Dit pas skal være gyldigt og navn på din flybillet skal være skrevet som i dit pas.

Visum: Der kræves ikke visum til Georgien, hvis du har et svensk, norsk, dansk eller finsk pas.

Læs mere om pas og visum til Georgien på Udenrigsministeriet hjemmeside og tilmeld dig danskerlisten.

Forsikring: På denne rejse er det obligatorisk med en forsikring, der dækker offpiste, bjergbestigning og skiløb i afsidesliggende områder, herunder evakuering med helikopter. Vi kan anbefale Goudas "Maxi", som dækker offpiste-skiløb med guide.

Valuta:  Georgiske Lari (GEL). 1 GEL = 2,56 SEK (26/01 2024) 

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad: 

For at få så meget som muligt ud af denne rejse, skal du kunne køre forholdsvis ubesværet udenfor pisten og beherske off-pist skiløb godt. Du bør være i god fysisk form med god udholdenhed og have en vis erfaring ski touring/randonee. For alles trivsel anbefaler vi ikke nybegynder til at deltage på denne rejse til Georgien.

Udstyr

Udstyr:

Der er mulighed for at leje skitouringudstyr på denne rejse. Ca. pris: 1.400,-  pr. person, inkl. ski, stave, skistøvler og skiskins.

Lavineudstyr: spade, sonde og transceiver indgår, men vil man medbringe eget kan det også lade sig gøre.

Obligatorisk udstyr:

 • Skid med touringbinding (exempelvis; Dynafit eller Salomon Shift)
 • Skiskins
 • Stave (justerbar)
 • Hjelm
 • Rygsæk

 

Fatmap

Godt 3D værktøj for skiløbere for at få et overblik over området.

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr? Her findes også snehistorik.

Pistekort

Vi bevæger os ikke særlig meget på de almindelige pister, men her får du overblikket.


Om skiguiderne


 

Apollo Sports er stolte over at alle vores skirejser arrangeres af erfarne skientusiaster fra Xtravel. Uanset om du booker en skirejse med guide eller en skirejse på egen hånd, så sørger vores skieksperter for, at du får de bedst mulige skioplevelser. 🏆

På denne rejse medfølger lokal guide, med flere års erfaring af bjergene i området. Vejr og vind styrer den lokale guides beslutninger om hvordan skidagene skal gennemføres. En guide fra Xtravel følger også med på denne rejse, sørger for alt det praktiske og giver samtidig rejsen det lille ekstra.


Xtravelguide med på denne rejse


 

Shan Fjellgren är en inbiten skidåkare som gör allt i sin makt för att skidorna inte ska stå och samla damm i förrådet. Nyligen färdigutbildad idrottslärare på GIH, men förmodligen slutar det inte här, utan ständig utveckling är hans melodi. Han håller årligen utbildningar för morgondagens skidlärare runt om i Sverige. Han har varit med på våra resor till Alperna, Kanada och Japan och lär inte sluta åka skidor förens benen har gjort sitt. Han må vara morgontrött, men när han vaknat till liv blir man lätt smittad av hans positiva anda.

 


Om Gudauri i Georgien


I dag er der 15 lifter, 22 pister og en bred vifte af indkvarteringsmuligheder. Gudauri ligger i 2.200 meters højde, og skiliften tager dig op til 3.285 meter over havets overflade, hvor du kan se bjerge, der når over 5.000 meter. I Gudauri er der skiløb og snowboarding for alle niveauer, og for de eventyrlystne er der gode offpiste-muligheder og helikopterskiing.


Det georgiske køkken er en blanding af smage med elementer fra det vestlige, tyrkiske, persiske og mellemøstlige køkken. Georgien har over 150 unikke ostetyper og 450 endemiske druesorter. Landet gør udstrakt brug af vilde planter.