Skiområder
Her tilbyder vi skirejser

Fantastisk og snesikkert skiløb, autentiske oplevelser og prisvenlige destinationer! Book en skiferie til en af vores udvalgte skidestinationer, eller tag med på en guidet skiferie til Japan, Canada, Grækenland eller Nordmakedonien.

Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på det gode skiløb. Uanset hvad du booker, er du beskyttet af pakkerejseloven, så du får en bekymringsfri rejse. Book dit næste skieventyr i dag!

Skirejser til Alagna, de italienske alper

Det italienske skisportssted Alagna byder på fantastisk skiløb i smukke omgivelser og et charmerende miljø.

Læs mere og book

Skirejser til Gudauri, Georgien

Skisportsstedet Guadari i de mægtige Kaukasus-bjerge med toppe på over 5.000 meter har fået et stort løft i de senere år med nye lifte og hoteller. Der er både catski og helikopter til dem, der vil have det lille ekstra. 

Læs mere og book

Skirejser til Erciyes, Kappadokien

Mount Erciyes top i det magiske Kappadokien når omkring 4.000 meter over havets overflade og er et etableret skisportssted og det bedste i landet. Det er også hjemsted for utrolig mad, service og mennesker som få andre steder.

Læs mere og book

Skirejser til Bansko, Bulgarien

Velkommen til Bansko, Bulgariens største skisportssted! Todorka-bjergets top på 2.746 meter tårner sig stejlt op over skiområdet med en imponerende faldhøjde på over 1.500 meter, pister af høj kvalitet og livlig afterski.

Læs mere og book

Skirejser til Parnassos, Grækenland

Oplev det største skisportssted i Grækenland! Her kan du glæde dig til fantastisk skiløb og græsk kultur i en vidunderlig kombination. 

Læs mere og book