Skirejser med guide

Grupperejser med skiguide

Tag med os på en guidet skiferie - en uforglemmelig skitur sammen med andre skientusiaster til ægte pudderparadiser!

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, et spændende eventyr i den nordligste del af Japan, hvor kultur, mad og skiløb er i fokus. 8 tætpakkede skidage på 4 forskellige skisportssteder i små grupper på 7 deltagere.

Japow

En tilbagevendende klassiker og vores pudderrejse nummer et! Hvis du leder efter en uforglemmelig skioplevelse, er dette turen for dig! Rejsen er 9 dage lang, og i den tid har du tid til 6 hele pudderdage!

Family Catski Nordmakedonien

Tag familien med på et skieventyr til Nordmakedonien med familievenlig offpiste, små menneskemængder og med komfort i fokus! Turen foregår i en lille gruppe på maks. 14 deltagere sammen med lokale guider.

Ski touring på Kreta

Kan man stå på ski på Kreta? Det er ikke muligt, vel? Jo, det gør det - og det er godt. Rigtig godt! Der er ingen skisportssteder på Kreta, men bjergene er fantastiske, og toppene når op på omkring 2.500 meter over havets overflade.

Roadtrip i Canada

British Columbias fantastiske bjerge kombineret med hyppige snefald gør vores roadtrip i Canada svær at slå. Ja, der er forskel på sne. I grupper på op til 12 deltagere og to erfarne guider rejser vi i legendariske resorts med endeløst legende terræn.