Canada Roadtrip

British Columbia, Canada

Pris fra 29.998,-

Dato:

9. - 19. feb 2024
19. - 29. feb 2024
29. feb - 10. mar 2024

Afrejse: Stockholm & København

Dette indgår:         

 • Fly tur & retur
 • Transfer
 • Hotel
 • Morgenmad
 • 8 dages liftkort
 • Guidning med Xtravels guider

Book

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Information om rejsen

Antal skisportsteder: 4-5 stk.

Antal lifte: 50+

Antal pister: 200+

Off-piste: Ja

Højeste skiløb: 2340 m.o.h.

Snefald i gennemsnit pr. sæson: 8-10 meter

Kendt for sit stillehavsklima og powder highway, er det svært at slå Canada, når det kommer skiløb. Japan er kendt for at få masser af sne, men det er Canada også – champagnepudder og legefuldt terræn med store kløfter og dale venter på at byde op til dans. Gå ikke glip af en Roadtrip i Canada.


Om rejsen

Hele konceptet med Canada Roadtrip bygger på følelsen af at rejse på skiferie med ligesindede venner, som alle ønsker at få så meget ud af skiløbet. Her venter 8 dage med puder, freeride og offpiste, samtidig med at man har det super sjovt og får masser af oplevelser.


Om skiløbet

Canada og frem for alt British Colombia er legendarisk og særligt kendt for det fantastiske terræn, hvor der ofte dumper store mængder sne ned. Canada Roadtrip er en af favoriterne hos Xtravel og i løbet af rejsen besøger vi nogle af British Columbias bedste skiområder, herunder Fernie Alpine Resort, Whitewater Ski Resort, Red Mountain Ski Resort, Revelstoke Mountain Resort og Kicking Horse Mountain Resort. I disse områder ligger vores fokus mest på områderne udenfor pisterne end indenfor. Områderne er kendt for freeride og pudder, noget som Xtravel søger i jagten på den bedste skirejse og uden alt for mange mennesker.
Da dette er en rundrejse i form af en roadtrip og hvor vi besøger flere områder, skal man medbringe egen udrustning, da det på grund af logistikken ikke er praktisk at leje ski på rejsemålet. 

 


 

Ophold & måltider

Type af ophold:
Del i dobbeltværelse med separate senge eller dobbeltseng (queen-size). Mulighed for enkeltværelse, men der tillægges enkeltværelsestillæg.

Måltider:

Morgenmad på hotellet indgår på denne rejse. 

Frokost og aftensmad står du selv for. 

Frokosten spiser vi sammen, hvor vi finder en restaurant/cafeteria på bjerget, så vi hurtigt kan komme ud på ski igen. Specialiteten i Canada er hamburger, men der findes selvfølgelig andre alternativer.

Til aftensmad er guiderne behjælpelige med at finde noget der kan sætte guldkant på dagen. I har stor fleksibilitet med minibusserne til at kunne køre efter de bedste restauranter.

Eksempel på hotelværelse:

Transport

Transfer:

 • 2 stykker ”Canadian-size” biler/minibusser med god plads til bagage.
 • Pak i bløde tasker, for bedre at kunne pakke bilerne.
 • Rejsetid mellem områderne er 2-4 timer.

Program

Dag 1: Ankomst til Calgary – I møder Xtravelguiderne i lufthavnen, hopper ind i jeres minibusser og starter rejsen.

Dag 2-3: Opvarmning og pudderjagt i Fernie Alpine Resort. Hot tip! Catskiing mod forespørgsel, spørg os ved ankomst!

Dag 4-6: Vi tager videre til det næste pudderhul, Nelson. Perfekt udgangspunkt for at finde puddersne: Valget står mellem Whitewater Ski Resort eller Red Mountain Ski Resort.

Dag 7-8: Nu stepper vi et niveau op og bruger to dage i det omtalte Revelstoke, WOW hvilket sted!

Dag 9: De sidste to nætter bruger vi i Golden med en rock-n-roll dag i Kicking Horse Mountain Resort.

Dag 10: Hjemrejse fra Calgary.

Godt at vide

Pasregler: Dit pas skal være gyldigt under opholdet og du skal sørge for at dit navn på bookingen, er det samme som i passet.

Visum: Canada er visumfrit, men du skal ansøge om indrejsetilladelse, eTA (Electronic Travel Authorization), som koster 7 CAD. Læs mere om pas, visum og indrejsetilladelse her på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriet:  Læs mere om bl.a. pas, visum og indrejsetilladelse her på Udenrigsministeriets hjemmeside.

EL: 110V og samme kontakter som i USA. 

Valuta: Canadiske dollars. 1 CAD ca 5,06 kr (9 november 2023). Se kurser på Nationalbankens hjemmeside her.

Sværhedsgrad

For at få så meget som muligt ud af denne rejse, så skal man kunne køre forholdsvis ubesværet udenfor pisten og beherske skiløb i løs sne godt. I Canada får vi en del fantastisk offpiste skiløb i skoven. Alder spiller ikke en stor rolle, men er minimum 16 år og så skal du elske ski eller snowboard. For alles skyld råder vi nybegyndere til at fravælge denne rejse.

Udstyr

Lavineudstyr (obligatorisk):

 • skovl
 • sonde
 • transceiver
 • hjelm.

Medbring egne ski/snowboard og andet udstyr: Skitransport på flyet indgår. Vi anbefaler at man medbringer egne ski/snowboard, da dette er en roadtrip hvor vi rejser rundt, for at finde den perfekte sne og derfor kan det være vanskeligt at finde passende skiudlejning på rejsemålet.


 

Fatmap

Godt 3D værktøj for skiløbere for at få et overblik over området.

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr i Fernie? Her findes også snehistorik.

Pistekort

Kort over skiområdet (vi kører ikke så mange pister på denne tur)


Vores Xtravelguider


 

Vores Xtravel-guider tager sig af dig udenfor og på bjerget alle de dage, du er der. Vores guider sørger for, at du finder de bedste steder til offpiste og de bedste bjerge og områder. Med god viden og hjælp fra vejrudsigter styrer guiden, hvor og hvilke bjerge der skal besøges.


Om British Columbia


British Columbia er en af de meste kendte provinser for skiløb i Canada og med flere kvalitets skiområder, som tiltrækker skiløbere og snowboardere fra hele verden. Provinsen har et varieret landskab, som inkluderer bjergkæder, søer og skovområder og en unik placering ved Stillehavet, hvilket giver gode forudsætninger for fantastisk skiløb i puddersne. Der er få steder der kan prale af 10 meters snefald pr. sæson og af den fineste snekvalitet.

Et af de mest populære områder i British Columbia er Revelstoke Mountain Resort, som ligger mellem Vancouver og Calgary. Revelstoke Mountain Resort har ikke de fleste skibakker eller skilifter, men der er mere end nok, og det der findes, er i absolut verdensklasse.