Skiferie til Italien

Alagna

Pris fra 12.198,-

Dato:

4.-11. feb. 2024
11.-18. feb. 2024
18.-25. feb. 2024
25. feb.-3. mar. 2024
3.-10. mar. 2024
10.-17. mar. 2024
17.-24. mar. 2024
24.-31. mar. 2024
31. mar.-7. apr. 2024

Hotel: Hotel Cristallo

Afrejse fra: Stockholm, Oslo, København, Helsinki

Dette indgår:         

 • Fly tur & retur
 • Transfer
 • Hotel
 • Morgenmad
 • 6 dages liftkort

BOOK

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Information om rejsen

Antal lifte: 37 stk.

Off-piste: Ja

Højeste skiløb: 3275 m.o.h.

Antal pister: 66 stk.

Xtravelguide: Nej

Alagna Valsesia, en perle af et skisportssted i Monterosa-skisystemet kendt som "Freeriders Paradise" med god grund. Beliggende i 1.200 meters højde strækker lifterne sig op til næsten 3.300 meter og byder på fremragende pister, der passer til alle skientusiaster. Her kan du finde alt fra typiske alpine pister til unikke terræn.


Om rejsemålet

De italienske alper er en Xtravel-favorit. Med lange og smukke pister, god mad og solrige dage kan du forstå hvorfor. De italienske alper byder på utrolig smukke bjerge og skiløb, men en stor del er også de hyggelige byer og deres gode mad og drikke, der gør det lille ekstra.


Om skiløbet

Området har et generøst udvalg af 4000 m toppe for dem, der elsker eventyr ud over pisterne. Med rigelig naturlig sne og områder, er Alagna en drømmedestination for off-piste skiløbere. Store bjerge, dybe dale, hvor skiløb er blandet med magiske udsigter, lange præparerede pister med lettere og mere avanceret off-piste altid lige ved hånden! Hvis du vil finpudse dine carving-evner, er der en skiskole på skisportsstedet, og for dem, der leder efter off-piste skiløb, kan vi anbefale en lokal bjergguide!


 

Ophold & måltider

Værelsestyper:

Charme-værelser - 35 kvm. Charme-værelser tilbyder et stort og lyst værelse for afslapning eller planlægning af næste eventyr. På 35 kvadratmeter tilbydes god plads til at lave indendørstræning!

Junior-suite - 45 kvm (3-5 personer). Junior-suiten er på 45 kvadratmeter med to connecting dobbeltværelser med plads til op til 5 personer. De jordnære farver og indretningen fremmer den indre balance og giver en ro, der forbedrer din restitution efter en travl dag på ski.

Fri adgang til spa med sauna og indendørspool.

Måltider:

 • Halvpension kan tilkøbes
 • 3-retters middag i 7 dage. 2.495,- pr. person (ekskl. drikkevarer)

Om Hotel Cristallo:
Et klassisk hotel i Alagna, der dateres tilbage til 1932, centralt beliggende i byen med nem gåafstand til skiliften. Hotel Cristallo har store og rummelige værelser med komfortable senge, de fokuserer på fine detaljer og den lokale kultur. Et familiehotel, der gerne vil tilbyde en "afslappet" atmosfære.

Hotellet har i alt 19 værelser, alle værelser har deres egen unikke stil med blød atmosfære og fokus på komfort. Hotellet har faciliteter som afslapningsområde med pool, fitnessrum og sauna. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor du spiser morgenmad og al a carte middag. I lobbyen er der en bar med både god kaffe og selvfølgelig gode vine!

Flere aktiviteter i byen

I Alagna er der selvfølgelig fokus på skiløb, men der er også andre aktiviteter i byen, her er nogle tips:

 • Bjergguide 1 dag koster ca. 390 EUR. Der kan maksimalt være 7 gæster i en gruppe. Du møder op om morgenen inden liften åbner for at gå dagen igennem med bjergguiden. Afhængigt af skiløberens niveau kan du tage på forskellige topture eller off-piste ture
 • Skiskole findes med dygtige instruktører
 • Prøv indendørs klatring
 • Vinsmagning i vinbaren
 • Langdistancespor findes langs floden. Der er udlejning nede ved sporene

Kontakt os for tips og råd.

Udstyr & leje

Anbefales:

 • Hjelm

Har du tænkt dig at køre off-piste, anbefales en lokal bjergguide + skovl, sonde og tranciever.

Eget udstyr: Skifragt på flyet er inkluderet.

Udlejning af udstyr: Kan lejes på stedet, kontakt os for tips og råd.

Sværhedsgrad

Alagna er velegnet til alle med en vis skierfaring, du burde være i stand til at komme uhindret ned af blå/røde pister for at få mest muligt ud af at stå på ski her! Skiløbet her foregår på præparerede pister med gode muligheder for offpiste for dem, der ønsker det, men til det anbefaler vi en lokal bjergguide, som kan vise de uberørte pister frem. Alder betyder ikke noget, så længe du er ung af hjerte og elsker at stå på ski eller snowboard.

Værd at vide

Pasregler: Husk at sikre dig, at dit pas er gyldigt, og at dit navn på din flybillet er stavet, som det står på passet.

Visum: For danske rejsende kræves det, at passet er gyldigt under opholdet i landet. Intet visum påkrævet. Kontakt Italiens ambassade for yderligere oplysninger.

Elektricitet: 230 V og 50 Hz. Der kræves ingen adapter til nordiske elektriske apparater.

Valuta: Euro


 

Fatmap

Godt 3D værktøj for skiløbere for at få et overblik over området.

Vejrprognoser

Vil du se det seneste vejr i Alagna? Her findes også snehistorik.

Pistkort

Kort over skiområdet


Om Alagna


Alagna hører til Monterosa-skisystemet, som også omfatter feriestederne Champoluc og Gressoney. Men vi synes, lille Alagna er stedet med absolut mest charme og med det bedste skiløb. Forvent ikke en masse afterski eller fest ud på de små timer, her er der fokus på at stå meget på ski og spise godt på en af ​​de små hyggelige restauranter rundt omkring i byen og selvfølgelig er der en hyggelig vinbar.

Byens størrelse gør, at alt føles centralt. Alagna har simpelthen alt og mere til for optimal skiløb, præcis som vi hos Xtravel ønsker det.