AP Cabanas Beach & Nature

All Inclusive-hotellet AP Cabanas Beach & Nature Hotel ligger i naturparken Ria Formosa med en bred vifte af fritidsaktiviteter rundt om hjørnet. Slap af i poolen eller tag den soldrevne båd til Ilha de Tavira-halvøen med smukke sandstrande. Du skal være 14 år eller ældre for at bo på AP Cabanas Beach & Nature.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

AP Cabanas Beach & Nature er et dejligt All Inclusive-hotel med naturen rundt om hjørnet. Du skal være 14 år eller ældre for at bo på AP Cabanas Beach & Nature. Hotellets beliggenhed er perfekt til aktiviteter som kajaksejlads, SUP Paddle board og spændende cykelture. Lej en bil og oplev den nærmeste by Tavira, som tilbyder en markedshal, cafeer, fiskerestauranter og butikker samt omkring 30 kirker og en maurisk bro med syv buer.

Hotellet har et stort poolområde, en laguneformet pool med skrå bund og gratis liggestole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Poolbaren er åben fra tidlig morgen til sen aften. På taget af hotellet er der endnu en pool med liggestole og et loungeområde til kølige aftener.

I buffetrestauranten spiser du morgenmad, frokost og aftensmad og i restaurant Ria kan du spise fra en frokostbuffet eller en menu til aftensmaden. I Grillrestauranten smager fisken og kødet ekstra godt direkte fra grillen.

AP Cabanas Beach & Nature har en bred vifte af udendørs aktiviteter. Her kan du tage på vandre- og cykelture, kajaksejlads, stand-up padle og tage en solcelledrevet båd til stranden og havet. På stranden Ilha de Tavira er der solstole til leje og nogle frokostrestauranter.

Hotellets spa omfatter den opvarmede indendørs pool, sauna, dampsauna og jacuzzi, spabehandlinger mod betaling. Fitnessrum med en aldersgrænse på 16 år.

Centrum af Tavira ligger 7 km væk. Til Faro 41 kilometer og til Faro Lufthavn 47 kilometer. Til Vilamoura og Albufeira henholdsvis 59 og 76 kilometer.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 7.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
 • Snacks, kl. 10.30-12.00 og kl. 15.00-18.00
 • Forfriskninger øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogle af hotellets barer

All Inclusive Ultra mod et ekstra gebyr inkluderer hotellets All Inclusive som ovenfor, men også:

 • Forfriskninger, øl, vin og internationale drinks og spiritus ad libitum.

Bemærk at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in til kl. 11.00 på hjemkomstdagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder