Ringo

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Ringo ligger lige ved stranden i Podstrana, ca. 10 km udenfor Split. Lejlighederne er lyse og moderne, og på taget findes et mindre poolområde. Til middag om aftenen, er der nogle hyggelige taverner og restauranter i Podstrana.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/7-27/9 2025. Book senest den 30/6 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi havde havudsigt det betød at vi havde lejlighed ud til en hoved vej det var umuligt at tale sa...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 18 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 40 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ringo er et moderne lejlighedshotel, der består af to bygninger og ligger lige ved stranden, ca. 1 kilomenter fra Podstrana. På taget på den ene bygning findes hotellets lille poolområde med få solstole og parasoller. Strandhåndklæder mod betaling.

Minimarked ved siden af hotellet. Hovedvej skal krydses for at komme til stranden. Gennemkørselstrafik. Busholdeplads lige ved hotellet. Ca. 10 kilometer til Splits centrum.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Split & Podstrana

Le Meridien Lav

Le Meridien Lav er stedet for dig, der ønsker indkvartering af højeste kvalitet. Hotellet, som ligger syd for Split, har flere restauranter og barer, et dejligt poolområde med infinity-pool, en strand og egen lystbådehavn. I hotellets fine spa-område er der en indendørs pool, forskellige typer sauna og flere afslappende behandlinger!