1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle med havudsigt. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i fold ud-senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har også opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv med internationale kanaler i både opholdsrum og soveværelse. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed med tre ord. senge

3-værelses lejligheder med balkon med delvis havudsigt. En af lejlighederne har en smal balkon, hvor alle i lejligheden ikke kan sidde på samme tid. To soveværelser og kombineret opholdsrum/minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et med en enkeltseng. Mulighed for to ekstra opredninger. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køkken med kogeplader, køleskab, ovn, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har også opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv med internationale kanaler i opholdsrummet og et af soveværelserne. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-5 personer.

Mindre 2-værelses lejlighed

Mindre 2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.