1-værelses lejligheder

Moderne 1-værelses lejligheder med dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Moderne 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og køkken samt soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredninger i ordinær seng. Køkken med køleskab, ovn, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler i både opholdsrum og soveværelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Lille balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder med tre ordinære senge

Moderne 3-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og køkken samt to soveværelser. Det ene med dobbeltseng og et med enkeltseng. Mulighed for to ekstraopredninger. Køkken med køleskab, ovn, mikroovn, el-kedel og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler i både opholdsrum og soveværelser. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Lille balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Moderne, lidt mindre 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Lille balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.