Le Meridien Lav

Le Meridien Lav er stedet for dig, der ønsker indkvartering af højeste kvalitet. Hotellet, som ligger syd for Split, har flere restauranter og barer, et dejligt poolområde med infinity-pool, en strand og egen lystbådehavn. I hotellets fine spa-område er der en indendørs pool, forskellige typer sauna og flere afslappende behandlinger!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Le Meridien Lav er et stort og luksuriøst hotel, som ligger i Podstrana udenfor Split. Smukt poolområde med infinitypool og separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool-/strandhåndklæder. Poolbaren Laguna serverer drikkevarer samt enkle retter og snacks. Privat strand med vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Hotellet har fire restauranter. Spalatum har et moderne middelhavsinspireret køkken med et bredt udvalg af vine og tilbyder fantastisk udsigt over Adriaterhavet. I Gooshter Beach Club findes Asian Fusion og street food på menuen. Den italienske restaurant Conlemani har en skøn atmosfære og udsigt over marinaen. 7 Palms Bar & Grill er en strandbar, der serverer grill-retter. På hotellet er der flere barer, heraf en champagnebar for dig, der vil nyde noget at drikke i luksuriøse omgivelser. I art Café vises moderne kunstværker af lokale kunstnere og her serveres kaffe, te, lettere retter og søde sager.

Re:Cupera Wellnes and Spa har opvarmet indendørs pool, jacuzzi og massage mod betaling. Fitnessrum og sauna. Tennis mod betaling. Basket. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale samt børnepasning mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Parkering mod betaling. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Privat marina, skønhedssalon og flere små butikker. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i nogle værelser. Nogle barer, snackbarer og restauranter er kun åbne om sommeren (højsæsonen). Ved indcheckning opkræver hotellet et depositum. Man kan betale kontant eller med kreditkort. Ved udcheckning refunderes depositum.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet i restaurant Spalatum)

I maj, juni, september og oktober kan middagen serveres som en tre-retters i stedet for buffet.

Alle hoteller i Split & Podstrana

Ringo

Lejlighedshotellet Ringo ligger lige ved stranden i Podstrana, ca. 10 km udenfor Split. Lejlighederne er lyse og moderne, og på taget findes et mindre poolområde. Til middag om aftenen, er der nogle hyggelige taverner og restauranter i Podstrana.