Le Meridien Lav

  • • Privat strand
  • • Førsteklasses beliggenhed
  • • Luksuriøst spa med skønne behandlinger

Hotel Le Meridien Lav er et meget fint hotel for dig, som vil på et hotel af højeste kvalitet. I hotellets fine spa kan du forkæle dig med en eller flere af de mange luksuriøse behandlinger – du fortjener det!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele. To strande, poolen, spa, restauranterne. Det hele var gennemført.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 69 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Le Meridien Lav er et stort og luksuriøst hotel, som ligger i Podstrana udenfor Split. Smukt poolområde med infinitypool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbaren Laguna serverer drikkevarer samt enkle retter og snacks. Privat strand med vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Hotellet har fire restauranter. Spalatum har et moderne middelhavsinspireret køkken med et bredt udvalg af vine og tilbyder fantastisk udsigt over Adriaterhavet. I Gooshter Beach Club findes Asian Fusion og street food på menuen. Den italienske restaurant Conlemani har en skøn atmosfære og udsigt over marinaen. 7 Palms Bar & Grill er en strandbar, der serverer grill-retter. På hotellet er der flere barer, heraf en champagnebar for dig, der vil nyde noget at drikke i luksuriøse omgivelser. I art Café vises moderne kunstværker af lokale kunstnere og her serveres kaffe, te, lettere retter og søde sager.

Nyrenoverede Re:Cupera Wellnes and Spa har opvarmet indendørs pool, jacuzzi og massage mod betaling. Fitnessrum og sauna. Tennis mod betaling. Basket. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale samt børnepasning mod betaling.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice mod betaling. Parkering mod betaling. Privat marina, skønhedssalon og flere små butikker. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet i restaurant Spalatum)

Værd at vide

Nogle barer, snackbarer og restauranter er kun åbne om sommeren (højsæsonen).

Alle hoteller i Split & Podstrana

Ringo

Lejlighedshotellet Ringo ligger lige ved stranden i Podstrana, ca. 10 km udenfor Split. Lejlighederne er lyse og moderne, og på taget findes et mindre poolområde.