3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, der vender mod havet. (Træer kan hindre fri udsigt).

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

4-værelses lejlighed

4-værelses lejlighederne ligger på hotellets tredje sal, på den fjerde-højeste etage. Tre soveværelser med et opholdsrum og et lille køkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, fryser, komfur, ovn, opvaskemaskine, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. To badeværelser med bruser og toilet. Vaskemaskine. Stor balkon ud mod havet. Træer kan skjule udsynet.

Værelsesstørrelse: Ca. 110 kvm.
Antal personer: 4-8 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser af varierende størrelser beliggende på øverste etage af bygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon af varierende størrelse nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.