Simic

Hotel Simic har en god beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyde havudsigten fra restaurantens dejlige udeservering. Simic tilbyder store lejligheder med plads til op til 8 personer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn. 4-værelses lejligheder for 4-8 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ligger et perfekt sted. 10 skridt fra havet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 20 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Simic er et pænt lejlighedshotel beliggende ved strandpromenaden i Makarska. På hotellet findes restaurant og lille café. Gåafstand til centrum. Lyd fra hotellets restaurant og bar kan opfattes som forstyrrede. Vær opmærksom på at der ikke findes elevator i hotelbygningen. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Dobbeltværelser

Indgår:

  • Morgenmad

Lejligheder
Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Makarska

City Beach

Hotel City Beach i Makarska tilbyder dig den perfekte beliggenhed. Her bor du nemlig direkte ved stranden og den hyggelige strandpromenade, som er omgivet af barer og restauranter. Lejlighederne er rummelige, og vælger du at bo i en 2-værelses lejlighed kan du nyde havet herfra.

Fani

På lejlighedshotellet Fani er der det, du behøver, for at klare dig selv på din ferie. Der er ca. 300 meter til den gode rullestensstrand hvor det er muligt at leje solstole. Der ligger flere hyggelige restauranter langs den smukke strandpromenade.

Libertas

Hotel Libertas i Makarska er et charmerende hotel, som ligger lige ved den hyggelige strandpromenade i udkanten af Makarska. Foran hotellet findes en rullestensstrand og i de pæne lejligheder er der alt, hvad du behøver for at lave enkle retter. Hotellet ligger tæt på butikker, restauranter og barer i centrum.

Romana Beach Resort

Velkommen til Romana Beach Resort, et Apollo Mondo Family-hotel ved Makarska Rivieras klare blå vand. Her findes alt, hvad du behøver for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træningshold. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferien, findes der en skøn spaafdeling med lækre behandlinger.

Miramare Makarska

Nær halvøen Sveti Petar ligger lejlighedshotellet Miramare, og herfra har du en fantastisk udsigt over Makarskas havn. Gåafstand fra hotellet til det meste - strandpromenaden Riva, de smalle brostensbelagte gader og en af Dalmatiens lækreste strande.

Park

Hotel Park ligger kun et stenkast fra rullestensstranden i Makarska. Hotellet har et dejligt poolområde og mange faciliteter. Selvom der findes mange restauranter i nærheden af hotellet, kan du gøre din ferie mere bekvem ved at tilkøbe halvpension.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger i starten af den hyggelige strandpromenade i Makarska. Hotellet har både dobbeltværelser og rummelige lejligheder. I restauranten kan du nyde italienske retter fra en a la carte-menu. Hvis du vil opleve mere af Makarska, kan du følge strandpromenaden ind til den gamle by.

Villa Mirakul

På Villa Mirakul bor du både nær den skønne rullestensstrand og Makarskas hyggelige centrum. Hotellet er lille, og her findes kun få men moderne lejligheder.

Boutique Hotel Ani

Boutique Hotel Ani har en god beliggenhed nogle hundrede meter fra stranden i Makarska. Her kan du nyde din ferie tilbagelænet i en solstol, træne i fitnessrummet, spise en skøn morgenmad eller opleve de smukke omgivelser i lejet bil.

Lucija

Populære Hotel Lucija har en skøn beliggenhed lige ved strandpromenaden i Makarska. Du bor i flotte lejligheder med et veludstyret køkken. Hvis du hellere vil spise på restaurant, findes der to restauranter på nederste plan på hotellet.

Osejava

Vil du bo i gåafstand til havnepromenaden i Makarska, er Hotel Osejava et godt valg! Hotellet har en lille pool, og i nærheden ligger en klippestrand. Hotellets restaurant byder på lokale specialiteter med fantastisk udsigt over havnen og byen.

Sanja

Lejlighedshotellet Sanja i Makarska har perfekt beliggenhed kun et stenkast fra stranden og nær strandpromenaden. Her kan du læne dig tilbage og nyde ferien i eget tempo. Lejlighederne er rummelige og har mange bekvemmeligheder.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er der blot få meter ned til den livlige og restaurantfyldte strandpromenade som leder ind til Makarskas centrum. Lyse indbydende lejligheder perfekt til dig der vil sørge for dig selv i ferien. Hyggelig restaurant og bar, hvor du kan afslutte feriedagen med et glas vin.

Villa Marina

Villa Marina er et charmerende lejlighedshotel beliggenhed centralt i Makarskas gamle bykerne. Hotellet er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil opleve området med de smalle brostensgader.

Antonio

Antonio er et nyt og flot hotel i et lyst design. Fra hotellet, som er omgivet af fyrretræer, har man en flot udsigt over øerne Brac og Hvar og bag hotellet ligger de mægtige Biokovo-bjerge. Antonio byder på veludstyrede lejligheder og på toppen, med privat tagterrasse, ligger 3-værelses lejligheden, hvor jacuzzi og solstole står klar.

Dalmacija Places by Valamar

Dalmacija Places by Valamar har en perfekt beliggenhed i Makarska. Her kan du nyde de duftende pinjeskove, beliggenheden ved den fine stenstrand og strandpromenaden, der strækker sig helt ind til centrum, og nærheden til Biokovos naturreservat. Ved hotellets poolområde kan du lade dig forføre af havudsigten og den underholdning, som hotellets DJ tilbyder.

Valamar Meteor

På Valamar Meteor venter en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Makarska. Her findes en infinitypool og en skøn børnepool med vandrutsjebaner. Der findes også en indendørs pool, jacuzzi, sauna og fitnessrum. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og du kan tilkøbe halvpension. Hvis du ønsker at prøve noget andet end hotelrestauranten, ligger der mange restauranter i området.

Aminess Khalani Beach

Velkommen til Aminess Khalani Beach ved den populære strand Buba Beach i Makarska. Hotellet er flot og har et stort poolområde med pool og børnebassin, afslappende spa med indendørs pool og fitnessrum og moderne værelser. Hele familien vil hygge sig her og tilkøb gerne halvpension for en mere behagelig ferie.

Amfora Makarska

Velkommen til Kroatien og lejlighedshotellet Amfora Makarska. De veludstyrede lejligheder giver dig det samme behagelige liv som derhjemme, men udenfor venter feriefølelsen med pool på hotellets tag, gåafstand til Middelhavet og centrum med barer, restauranter og et sprudlende natteliv. Lad ferien begynde!

Porin Heritage

Hjertelig velkommen til denne smukke kulturelle bygning fra slutningen af det 19. århundrede, mellem havet og den gamle bydel i hjertet af Makarska i Kroatien. Denne perle i centrum af Makarska indtager nu sin retmæssige plads blandt vores håndplukkede, udvalgte Apollo Mondo One Of A Kind-hoteller.