Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 148 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Air con var slukket. Pool var var ikke åbent. Og restaurant ved strand var ikke åbent.

Bekræftet køb : 2024-05-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


8 ud af 10

+
Beliggenhed og værelset. Morgenmads buffet var rigtig god.
-
Der var ikke parasoller nok så alle kunne få skygge ved poolen. Baren/caféen havde ikke det der stor på menukortet og fik det ikke rettet mens vi var der. Der stod forkert nr til Room service. Dette blev heller ikke rettet.

Bekræftet køb : 2023-09-10


6 ud af 10

+
-
Det tildelte værelse (305) ødelagde totalt oplevelsen. Værelset lå på bagsiden af hotellet og altanen vendte direkte ud til en grå betonmur uden nogen form udsigt eller lysindfald. Indretningen af værelset var ligeledes at der intent lys kom ind på værelset hvorfor man måtte tænde om dagen for at kunne se noget. Vi klagede over værelset på hotellet allerede den første morgen men blev mødt af arrogance og henvisning til om vi dog ikke var klar over at det var midt i højsæsonen og alt derfor var booket. Vi finder det meget kritisabelt at man betaler så meget for en ferie og at man så som Apollo gæst kan blive tildelt et så ringe værelse. Der var i bund og grund ikke tale om et værelse men en mørk hule med en trist og ubrugelig altan.

Bekræftet køb : 2023-08-20


8 ud af 10

+
Jeg kontaktede Apollo inden afrejse og fik at vide, at der ikke var poolhåndklæder til rådighed på Hotel Park, hvilket der altså er mod depositum af 20 euro pr. stk. Måske en god ide at tilføje hotelbeskrivelsen på jeres hjemmeside, så andre ikke unødvendigt fylder kufferten med håndklæder.
-

Bekræftet køb : 2023-08-20


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


8 ud af 10

+
Super rent venlig og imødekommen personale. Rigtig lækker morgenmad. Dejlig roligt på hotellet.
-
Meget få pool pladser. Håndklæder blev lagt på sol vogne og spærret hele dagen selvom man ikke var tilstede. Stedet har en politik om Max 20 min. ellers kunne håndklædet blive fjernet, det blev absolut ikke efterlevet.

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Fin morgenmad
-

Bekræftet køb : 2023-08-06


9 ud af 10

+
Generelt var det et fint hotel med venligt personale.
-
Swimming pool var meget lille. For lidt plads omkring pool, så man lå meget tæt. Kamp om de solvogne der var til rådighed, og det var nødvendigt at "reservere" for at være sikker på en solvogn. Man solvogne var "reserveret", men blev først brugt efter frokost eller slet ikke. For få parasoller

Bekræftet køb : 2023-07-30


8 ud af 10

+
Værelserne var rigtig fine. Indendørs pool, spa og træning var meget fint. Udendørs poolområde var også fint, men måtte gerne være større
-
Et forslag til forbedring: At man kun skifter håndklæderne, hvis gæsterne har lagt dem på gulvet, ligesom vi er vant til fra hoteller i Skandinavien. At man, hvis overhovedet muligt, udvider den udendørs pool :-)

Bekræftet køb : 2023-07-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

385 bedømmelser
Meget godt
 
221
Godt
 
116
Middel
 
34
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

18-07-2017

af Jeirup Holbæk, Danmark

Vidunderligt hotel. Dejligt, smilende og særdelse kompetent personale overalt!!

Dejligt værelse med tip top rengøring Skøn morgenbuffet og hjælpsomt personale, der hele tiden var parat til at hjælpe!! Dejlig pool og meget tæt på strand (dog ret så overfyldt!) Adskillige wellness faciliteter, som vi ikke nåede at benytte! Det bedste var ganske enkelt det samlede indtryk af et skønt hotel Det væreste: Vi havde kun en uge!!!

 
19-06-2024

af Michael B

Ich würde 100/100 Punkten vergeben

Für mich das beste Hotel in Makarska. Sehr nettes Personal, sehr sauber, Frühstücksbuffet genial. Direkter Zugang zum Meer mit kristallklarem Wasser, die Aussicht vom Balkon ist unbeschreiblich (mit Blick auf die Inseln Hvar und Brac).

 
12-06-2024

af Armin Z

Wir waren sehr enttäuscht von diesem Hotel

Sehr abweisend und unfreundlich, absolut nicht weiter zu empfehlen! Die Zimmer sind für den Preis viel zu Klein.Frühstück ist auch nicht besonders und das Personal lässt auch zu wünschen übrig! Für einen entspannten schönen Urlaub haben will, kann das auch viel günstiger in der Nähe bei privaten Unterkünften haben.

 
18-04-2024

af heinzreinerr2017

Kein Hotel zum Wohlfühlen.

Das Hotel befindet sich in schöner Lage von Makarska. Das Essen schmeckt einigermaßen, ist aber von der Auswahl dürftig. Ich hatte nach einer Sonnenliege gefragt die mir jedoch verweigert wurde. Das bei schönem sommerlichen Wetter. Sauna kostet 20 € extra. Hier zählt nur der schnelle Euro.

 
26-02-2024

af AmerB69 Tilburg, Holland

Geweldige Hotel Park

Ik verbleef onlangs in een fantastisch hotel Park in Makarska, Kroatië, en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring daar. Het hotel ligt op een prachtige locatie, met een adembenemend uitzicht op de zee. De faciliteiten waren uitstekend, vooral het zwembad waar ik heerlijk kon ontspannen. Wat deze plek echt speciaal maakte, was het vriendelijke en professionele personeel. Ze stonden altijd klaar om te helpen en deden hun uiterste best om mijn verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hun gastvrijheid maakte echt het verschil. Al met al kan ik dit hotel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige plek om te verblijven in Makarska. Ik kijk ernaar uit om hier in de toekomst weer te verblijven!