2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon og delvis havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 46 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed med 3 ordinære senge

3-værelses lejligheder med tagterrasse og havudsigt. På tagterrassen er der opvarmet jacuzzi, solstole, sofaer, lænestole og borde samt spisebord med stole. To soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 67 kvm.
Antal personer: 3-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.