2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed med 3 ordinære senge

3-værelses lejlighed med to soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng i hvert soveværelse og mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med køleskab, kogeplader, ovn, opvaskemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Tagterrasse med havudsigt. På tagterrassen findes en jacuzzi (med varme), solstole, sofaer og bord samt spisebord med stole.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.