Gym i Apfel Arena, Makarska

Apfel Arena

- aktiviteter for hele familien!

Velkommen til Apfel Arena, et alsidigt center i Makarska, der kombinerer sport og sundhed med kultur og familievenlige aktiviteter.

Sportslige aktiviteter

Apfel Arena tilbyder både indendørs og udendørs aktiviteter, der passer til den øvede såvel som nybegynderen. Indendørs finder du en futsalbane med kunstgræs og en padelbane, de indendørs baner har også aircondition og omklædningsrum. På udendørsområdet finder du blandt andet en indendørs fodboldbane med kunstgræs, en petanquebane og en tennisbane, du har også mulighed for at leje sportsudstyr på stedet.

Makarskas bedste udstyrede fitnesscenter

På den 500 m² store overflade tilbydes et varieret udvalg af moderne udstyr, tilpasset forskellige trænings- og øvelser. På stedet i fitnesscentret er kinesiologieksperter også tilgængelige for at give dig støtte, tips og råd for at sikre, at hver træning er sikker, effektiv og skræddersyet til individuelle behov.

Kultur- og familieaktiviteter

Udover de lidt mere sportslige aktiviteter byder Apfel Arena på en dejlig udendørs terrasse, hvor man kan sætte sig ned og spise godt, med udsigt til legepladsen. Her kan I som forældre slappe af i hyggelige omgivelser, mens I kan holde øje med jeres legende børn. Der er også engagerende animatorer på stedet, som sikrer, at børnene har det sjovt og mindeværdigt.

I Apfel Arenas middelhavshave finder du to grillhuse, der kan lejes på timebasis, hvert hus kan rumme op til 14 personer. I husene kan du vælge at grille på egen hånd eller gå lidt ekstra luksuriøst ud og hyre personale, der står for både madlavning og servering.

For dem, der foretrækker kulturelle oplevelser, arrangeres der blandt andet biografaftener, koncerter og teateroplevelser.

Læs mere om Apfel Arena »

Nogle af vores hoteller langs Makarska Riviera


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kroatien, find og book en rejse til Kroatien eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kroatien

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Kroatien!

Se alle rejsetips for Kroatien

Kroatien

  • Postkortsmuk natur og krystalklart vand
  • Vidunderlige Makarska Riviera med mange hyggelige byer 
  • Spændende udflugtsmål 
Læs mere om Kroatien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her