Restauranter i Venedig

Restauranter i Venedig

Italien er et vidunderligt land at besøge som madland – her smager pasta og pizza, som det bør smage. Du kan også nyde lækre risottos, snacks og charcuterier. Her finder du ni tips til restauranter i Venedig, opdelt i tre prisklasser.

Billige restauranter i Venedig

I Love Italy – Pasta to go!

I Love Italy ser måske ikke ud af meget, men her kan du spise fantastiske pastaretter og pizza til næsten ingen penge. Gemt væk på en baggade ved Rialto-broen, venter denne enkle restaurant, hvor du enten skal nyde din yndlingsmad stående eller to go, men smagene er så ægte, at du snart vil glemme alt om det.
Adresse: Calle dell’orso 5529

Basegó

For en lille sum penge kan du få et smagsrigt glas vin og cicchetti i den hyggelige restaurant Basego. Beliggende i lokale Venedig ser dette lille hul i muren ikke ud af meget, men når man går derind, slår den ægte italienske atmosfære til.
Adresse: Calle del Scaleter 2863

Osteria Al Squero

Al Squaro er en førende favorit blandt lokalbefolkningen. Den ligger lige ved vandet, og her finder du ofte folk i mængder, der nyder en aperitif og en lille sandwich. Der er sparsomt med pladser indendørs, men udendørs er der masser af plads. Osteria Al Squaro ligger i Dorsoduro-distriktet.
Adresse: Dorsoduro 943-944

Mellemklasse restauranter i Venedig

La Bitta – Ægte italiensk mad

Leder du efter følelsen af, at du spiser på en ægte italiensk restaurant? Så er La Bitta en restaurant til dig. Her er kun en lille menu med de ægte rustikke italienske retter, og indretningen er ikke af sidste mode. La Bitta er dog berømt for sine kødretter såsom kalvelever og Osso Bucco. Book et bord for at være på den sikre side, her kommer mange lokale.
Adresse: Calle Lunga de San Barnaba 2753/a

Al Timon

Al Timon er en ægte kvarterkrog, hvor italienerne samles for nogle charcuterier og en aperitif. De er også meget kendte for deres kød. Vi kan anbefale dig at booke et bord, hvis du vil prøve denne skjulte juvel. Du kan vælge at sidde ved et bord langs kanalen eller tage en drink på restaurantens båd, som bumper stille udenfor.
Adresse: Fondamenta dei Ormesini 2754

Vini da Pinto

Med sin fremragende beliggenhed lige ved siden af fiskemarkedet på Rialto, er Vini da Pinto kendt for at være meget god til sine fisk og skaldyr. Her kan du nyde en aperitif og cicchetti eller sætte dig ned for et lækkert måltid mad.
Adresse: Sestiere San Polo 367

Luksuriøse restauranter i Venedig

Ristorante Al Covo

En af Venedigs bedste fiske- og skaldyrsrestauranter hedder Al Covo og er en familierestaurant beliggende i en lille gyde i bydelen Castello. Med en solid vinliste med over 200 sorter, en afslappet atmosfære og lokale råvarer, er det en given stjerne på Venedigs restaurantkort.
Adresse: Calle de la Pescaria 3968

Osteria da Fiore

I bydelen San Polo finder du denne lille perle kaldet Osteria da Fiore. Restauranten er pænt dekoreret, professionelt personale og maden er af høj kvalitet. Hvis du har svært ved at beslutte, hvad du skal prøve fra menukortet, så kan du bestille en afsmagningsmenu.
Adresse: Sestiere San Polo 2202

A Beccafico Arte

Autentisk italiensk mad i et fantastisk miljø venter på restauranten A Beccarfico Arte, der ligger lige ved kanalen i bydelen Cannaregio. Pasta og skaldyr blandes fantastisk her! Det bliver næsten ikke bedre end dette.
Adresse: Strada Nuova 2289/C