Middag på Mondo-hotell

Mondo Food & Beverage

På vores Apollo Mondo Family Resorts kan du altid nyde lækkert mad på din ferie. Sammen med mesterkokken Christoffer Magnusson-Domeij har vi udformet Mondo Food & Beverage – et helt unikt koncept med fokus på god og sund mad. Børnene har selvfølgelig egen buffet at vælge fra.

Grillspyd og salat

God og sund mad

Tanken med Mondo Food & Beverage er, at hele familien har mulighed for at spise lækre og sunde retter, og hvis du følger en speciel diet eller har en eller anden form for allergi, skal det stadig være let at finde mad i buffeten. Børnene har en specialkomponeret buffet, og du får også chancen for at stifte bekendtskab med det lokale køkken på den pågældende destination. Hold øje med skiltene med Mondo Local, Mondo Kids og Mondo Healthy i restauranten!

Mondo Coffee

Velkommen til Mondo Café!

Apollos kaffe- og juicebar Mondo er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv dét lille ekstra. Vi har ansat en af verdens bedste baristas, Johan Damgaard fra Johan & Nyström, som lærer cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte latte, og hvordan den perfekte specialkaffe laves til de kræsne danske smagsløg. Selvfølgelig kan du også købe lokal kaffe, cappuccino, espresso, fem forskellige slags nypresset juice, yoghurt og is med tilbehør – alt i højeste kvalitet. Det er den berømte indretningsarkitekt Jon Eliasons, som står bag indretningen af caféen.


Alle Apollo Mondo Family Resorts

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype