Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Udsigten! Skøn altan med udsigt ud over det Ioniske hav.
-

Bekræftet køb : 2023-10-03


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-09-26


7 ud af 10

+
Havudsigten Stor altan
-
Vi havde købt med havudsigt. Havde skrevet til hotellet og bedt om forskellige alternativer (lejligheder) Vi fik mail fra manageren at vi kunne få lejlighed 204. Da jeg ved hvor lejlighederne ligger var vi tilfredse med det. Da vi ankom til hotellet sent om aftenen fikvi lejlighed 305. Den nægtede jeg at godtage da: 1) den ligger med skrå havudsigt. Der er 2 små altaner hvoraf den ene ligger skygge og ikke har nogen udsigt. 2) det er ikke havudsigt. Havudsigt er med front mod havet. Hvis jeg ville nøjes med skrå havudsigt, så havde jeg taget et andet selskab der ville give en ekstra dag, billigere parkering og ingen broafgift. Samt billigere rejse. Vi endte med at få lejlighed 216, hvilket var ok.

Bekræftet køb : 2023-09-26


8 ud af 10

+
Virkeligt gode toværelses lejligheder på 2. etage med separat, fuldt udstyret køkken med stort køleskab og stor terrasse med fuld havudsigt. Udmærket havbad ryddet for sten i bred passage ud fra vandkanten God pool og hyggelig poolbar Venligt og hjælpsomt personale.
-
Der var reserveret 3 lejligheder til vores selskab på 6 personer, men der var kun 2 lejligheder til rådighed, så jeg måtte det første døgn bo i lille studio med baggårds udsigt og ingen WiFi. Ingen kontant kompensation, blot en flaske rosé og en runde dårlige drinks på tagbaren. Morgenmaden er ikke prisen værd - burde forbedres, se ovenfor

Bekræftet køb : 2023-08-29


7 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Lejligheden er gammel og slidt, den trænger i høj grad til et nyt badeværelse, der var fugtigt i lejligheden

Bekræftet køb : 2023-05-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

37% af gæsterne anbefaler

112 bedømmelser
Meget godt
 
29
Godt
 
37
Middel
 
31
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

16-05-2023

af Simon H

Første gang..

Den anden gang jeg låste mig ind på værelset knækkede nøglen. Hotellet ville ikke udlevere en ny nøgle medmindre jeg straks betalte 6 euro til dem. Det er ikke mange penge men princippet i at skulle betale for den slags. Ret træls oplevelse af deres kundeservice den første morgen vi er her. Ros for servicen i poolbaren

 
10-05-2023

af Aase R Hjortshøj, Danmark

Forårs ferie

Vi boede i værelse 110, der var isende koldt, da lejligheden ligger lidt under jord plan. Vi fik ekstra tæpper, men måtte alligevel ligge under tæpperne om dagen, når vi var inde på rummet. Tænker det er perfekt i juli mdr. men ikke i maj. Hårtørrerne er kun med kold luft, så det tager rigtig lang tid at tørre hår, så husk selv en hårtørrer. Stedet var fint og rent og vældig sødt personale

 
23-08-2022

af 223kjeldf Helsingør Kommune, Danmark

Plads til forbedringer

Et hyggeligt hotel med store lejligheder. Airconditionen er kun tændt efter kl 1800 og virker ikke særlig godt. Rengøringen er en joke og morgenmaden på nabo hotellet kan ikke anbefales. Har aldrig fået så dårlig morgenmad. Bravotours tog 980kr pr person for morgenmaden i 14 dage og du kan købe english breakfast på restaurant for ca 50kr så hold dig væk og få morgenmad på en af de mange restauranter i byen.

 
22-10-2021

af LineJ249

Skønt hotel - tæt på alting

Hotellet er skønt beliggende mellem en masse restauranter og butikker, det er dog de fleste der allerede er lukket for sæsonen i uge 41. Særligt vil jeg anbefale restauranterne Ydria og Red Wine, der begge er beliggende i hotellets bygning. Personalet på hotellet er smilende og hjælpsomme - de ved hvad god service er :-) Hvis jeg nogensinde skal til Zakynthos igen, så ved jeg godt hvor jeg skal bo igen :-) Billedet er udsigten fra vores lejlighed. Savner den allerede.

 
18-10-2019

af HannaR680 Vejle, Danmark

2 uger på Porto Iliessa

Igen dette år valgte vi dette hotel, dels på grund af beliggenheden, dels på grund af gode erfaringer fra tidl. år. Dette år var vi på stedet fra 1. okt til 14. okt, hvilket tidsrum desværre var tæt på sæsonens afslutning, og det var bl.a. synligt v/ poolområdet, hvor der ikke blev ryddet op. forlængst afrejste gæsters luftmadrasser og badeting lå og flød i poolen, der iøvrigt ikke blev gjort ren i de to uger vi boede der. Trappen ned til stranden var ikke nem at forcere på grund af opskyllet tang. Her burde fejes hver dag! Lejlighederne er ok, vores med en dejlig havudsigt, som vi havde bestilt, men standarden er desværre her sidst på sæsonen lidt slidt: løse toiletsæder, der ikke bliver repareret trods påtale, ingen rene viskestykker i 2 uger, der bliver ikke vasket gulv på terrassen, alt er småting, men lidt irriterende.