Eleni Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Eleni Beach er et hyggeligt og velholdt lille hotel i rolige omgivelser på Tilos. Her bor du tæt på stranden og kan nyde den smukke udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Eleni Beach er et lille hyggeligt hotel, beliggende på den dejlige strand Livadia, som består af flere bygninger. Her har du Livadias taverner og havn inden for kort gåafstand.

På stranden nedenfor hotellet er der solstole der kan lånes. Vælg mellem at bo i dobbeltværelser, hvor morgenmad indgår, eller i lejligheder, hvor du kan tilberede din egen yndlingsmorgenmad. Snackbaren på hotellet, som serverer morgenmad og lettere retter, er åben til kl. 18.00.

Gratis wifi overalt på hotellet. Deponering i receptionen, receptionen er åben i dagtimerne. Opholdsrum med tv og spil.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad (for dobbeltværelser)

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad (for lejligheder)

Alle hoteller i Tilos

Apollo

Midt i maleriske Livadia på Tilos ligger det charmerende lille hotel Apollo. Med sine 12 lejligheder er atmosfæren varmt indbydende og familiær. Fra hotellet er der et stenkast fra både stranden og Livadias centrum og havnen.

Livadia Beach

Livadia Beach er et roligt stille lejlighedshotel med have og havudsigt. Livadias gode rullestensstrand ligger lige udenfor og restauranterne i centrum ligger i gåafstand,

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et pænt lejlighedshotel nær stranden på Tilos. Hotellet ligger op ad et bjerg, og alle værelser har smuk udsigt over havet. Hotellet har en god beliggenhed nær både strand og centrum.

Olympus

Rejs til Tilos og bo i hyggelige lejligheder på Hotel Olympus. Herfra er der gåafstand til den dejlige strand, og hotellet ligger centralt, hvilket betyder, at du nemt kan kombinere fred og ro med byliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger lige ved Det Ægæiske Hav i Livadia på øen Tilos. Her bor du på hotel i klassisk græsk byggestil med hvide vægge og blå vinduesrammer. Tæt på tavernaer og supermarkeder, hvis du vil lave enkle retter i lejligheden.

Irini Tilos

Hotel Irini er et charmerende hotel beliggende i en frodig have og nær en lille stenstrand i udkanten af Livadia på Tilos. Hotellet er for alle over 12 år. I haven findes hotellets pool og fra hotellet er det kun få minutters gang ind til centrum, hvor der er et lille udvalg af restauranter og butikker.