Telis

Højt beliggende og med en dejlig udsigt over havet lokker lejlighedshotellet Telis med rummelige lejligheder. Hotellet er perfekt til dem, der ønsker en rolig og behagelig ferie i frodige omgivelser med nærhed til stranden. Hvis du vil udforske øen i bil, er der gratis parkering.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 2 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet passer til dig, der godt kan lide at tage dagen som den kommer, uden en masse musthaves. Her kan du sidde længe med morgenkaffen og kigge ud på havet. På 10-15 minutter kommer du til den lange sandstrand for en svømmetur, læg et par minutter til og du er i centrum hvor hyggelige små taverner og cafeer venter på dig.

Gratis wifi overalt på hotellet. Receptionen er åben i dagtimerne. Stejl bakke fører op til hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 250 meter fra hotellet, du skal selv gå det sidste stykke med din bagage.

Skiathos lokker sine besøgende med mange fine strande. Du kan komme rundt med den lokale bus, stoppe omkring 250 meter fra hotellet eller leje en bil, og der er parkeringsmuligheder ved hotellet. Det er omkring 9 kilometer til byen Skiathos.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Agia Paraskevi

Atrium Skiathos

På Atrium Skiathos findes et dejligt poolområde med en smuk udsigt over havet. Den gyldne strand, der er en af Skiathos' længste, er kun et stenkast væk. Her har næsten alle værelser havudsigt.