Karlovassi

  • • Lokal stemning
  • • Rolig oase med lokalt folkeliv
  • • 3 km til Potamis-stranden

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til Karlovassi, Samos' næst største by, som ligger smukt i de nordlige dele af øen. Hvis du vil opleve noget nyt, er Karlovassi det rette sted, for den store turiststrøm er endnu ikke kommet hertil. Her mødes gammelt og nyt, hvilket giver byen sin egen unikke karakter. Gå en tur ved torvene og i de smalle stræder, nyd et glas vin ved havnen eller tag op til toppen af et vandfald. I Karlovassi er der masser af mulighed for at finde sit eget hyggelige sted.Fakta om Karlovassi

Transfer

Transfer fra lufthavnen til vores hotel i Karlovassi tager ca 1 time, hvis den kører direkte. Er der stop undervejs tager det mellem 2 timer.

Strande

Den store og smukke strand i Potami ligger ca. 3 km fra hotellerne. Der er også en lille strand i Karlovassi, der består af sand og småsten. Der tilbydes solstole og parasoller. Ingen vandsport.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,5 ud af 10 Karlovassi
Vores gæsters vurdering, Baseret på 257 anmeldelser

Andre byer Samos

Kokkari

Ønsker du en rolig ferie og vil du nyde ægte græsk atmosfære, skal du rejse til Kokkari. Byen er en perle på Samos' nordlige kyst og en charmerende fiskerby, som i de senere år har udviklet sig en en hyggelige badeby.

Samos by

Hyggelige gader og fine strande – hvis du vil slentre rundt mellem restauranter, butikker og små caféer i byens stræder efter skønne stranddage, så anbefaler vi en tur til Samos by. Byen ligger i en smuk dal ved den lange bugt, hvor du kan opleve mange fine udsigter.

Votsalakia

Rejs med din elskede eller tag hele familien med på en rejse til Votsalakia – en hyggelig og stille badeby på vestlige Samos. Dagene kan du med fordel tilbringe ved den kilometerlange strand, og er du til oplevelser er der mange udflugter i nærheden.

Pythagorion

I Pythagorion handler det primært om den hyggelige havnepromenade og skønne afslappende dage på den smukke strand. Pythagorion er i dag det mest udviklede turistområde på Samos, men trods det, så har byen bevaret sin pittoreske skønhed og charme.